De Kracht van het Hart weekend 14-15 april

Heerlen, Nederland

1 dagen

Bekijk reisdata

Dit weekend staat de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf centraal in verbinding met je Hart. In jouw Hart ligt je innerlijke leiding verankert. Alleen door middel van onze innerlijke leiding kan de de correctie van onze gedachten geheeld worden en getransformeerd worden van pijn naar Liefde!

Lees meer


DEVINUS geeft de “Kracht van het Hart” weekend in het Zuid-Limburgse Heuvelland

Dit weekend staat de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf centraal in verbinding met je Hart. In jouw Hart ligt je innerlijke leiding verankert. Dit is jouw Hoge Zelf, jouw gids, jouw krachtige hulp! Deze Hoge Leiding weet wie jij werkelijk bent! Namelijk LIEFDE, puur, heel, compleet onschuldig en onkwetsbaar.  In verbinding met je innerlijke leiding, jouw hoogste bewustzijn, zal je weer vrede, vreugde en vrijheid ervaren.

Als jij je hart niet opent en voor de liefde voor jezelf kiest, zul jij nooit jouw volledig potentieel bereiken. Je hart is verbonden met je intuïtie, daarin ligt jouw kracht.

Wat jouw weerhoudt hiervan zijn jouw gedachten van het ego ( eigen gecreëerde onechte ik) , de herhalende grammofoonplaten in je hoofd die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijn, lijden ,tekortkomingen, schuld en negatieve overtuigingen. Het ego is altijd gefocust op de buitenwereld en laat jouw een wereld zonder liefde zien. De hoofdemotie van het ego is ANGST!!!!

Alle negativiteit zoals pijn, woede, strijd, boosheid, onbeschoftheid, arrogantie, manipulatie, dominantie, etcetera is allemaal een  gevolg van angst. Jouw ego wil je altijd laten voelen dat jij of de ander niet goed genoeg is en herinnert jouw graag aan het verleden, angsten, pijn en verdriet.   Het ego is alleen maar gebaseerd op illusies en heeft niks te maken met de werkelijkheid!

Je leert dit weekend jouw gedachten van pijn, schuld en angst, die jij veelal onbewust projecteert op andere personen en situaties, te corrigeren en transformeren naar liefde. Alleen de liefde lost alle angsten op. Zie het ego als een donkere wolk en jouw innerlijke leiding als een mooi helder liefdevol licht. Wat heeft het donker nodig om te verdwijnen? Het licht.

Dit is een diepgaand, uitzuiverend en genezend proces. Op eigen kracht (ego) kan je dit niet! Dit kan alleen maar i.v.m. je Hoger Zelf en door de kracht van vergeving.

Dit weekend is dus een heling van je geest!!! Je heelt jouw pijnlijke gedachten en emoties die jou in de verkramping, verdichting en onvrede houden door middel van vergeving. Vergeving is de transformatie van alle negativiteit.


De enige heling is de terugkeer naar liefde, de terugkeer naar je Hart en naar de Bron !

Pluspunten

  • Het is een weekend vol bewustwording en heling door middel van het uitzuiveren van je ego in verbinding met je hart. Het is de reis maken van je hoofd naar je hart !!!!! Je krijgt oefeningen in vergeven, vertrouwen en overgave naar je innerlijke leiding

Bestemming

Brunssummerheide Limburg

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Je vertoeft in een mooi chalet in de bossen en aan het meer. Je slaapt op een 2 persoonskamer met losse bedden.

Maaltijden

vegetarisch

  • Vegetarisch eten

Voorzieningen

meer
heide
bossen

Omgeving

Resort Brunssummerheide is een mooi opgezet park in het mooie Zuid-Limburgse heuvellandschap. Perfect voor de natuurliefhebber en diegene die rust en ruimte wil? Je kunt hier prachtige wandelingen maken door de heidevelden en bossen.Ook op het park kun je ontspannen tussen het groen en bij de zwemvijver Op het terras van de brasserie kunt je altijd terecht voor een kleine versnapering en geniet je van een weids uitzicht op de omgeving.
Bosgebied
Vlakbij natuur

Voor wie

Voor een ieder die geen aandacht ,geen voeding meer wil geven aan het ego en in verbinding cq verdieping wil komen met je Ware Zelf. Je Hoger Zelf. Voor een ieder die vanuit zijn Hart wilt leven en handelen
Als je hart voorop gaat kan je hoofd volgen. Gaat je hoofd voorop dan kan je hart niet mee, dan kan je je innerlijke stem niet horen!!

Inclusief

1 of 2 overnachtingen, cursus en vol pension

Begeleiding

Sylvia


Graag wil ik mij aan je voorstellen. Mijn naam is Sylvia Smit. Ik heb vanaf 2006 een praktijk in Bewustwording en Zelfrealisatie ‘DEVINUS’. Hierin ligt mijn passie, mijn HART! Mijn zoektocht naar mij Zelf begon na mijn scheiding. Ik wist dat ik moest veranderen. Ik was een denker, zat veel in mijn hoofd en dacht dat dit normaal was. Ik wist echt niet beter. Mijn werkomgeving, mijn vriendenkring, mijn relatie, alles waar ik in zat was hier een weerspiegeling van. Over gevoelens en behoeften werd niet gesproken. Ik wist niet hoe. Ik was een kei in beredeneren, onderzoeken, analyseren, wegstoppen en denken, denken, denken. Ik speelde allerlei rollen om te overleven.

Videospeler
00:00
00:24

De eerste 5 jaren na mijn scheiding heb ik allerlei opleidingen gevolgd om aan mijn eigen blokkades, pijnen, angsten, gedachten, patronen en overtuigingen te werken. Door de opleidingen die ik volgde leerde ik niet alleen los te laten, maar werd ik ook voor het eerst bewust van een innerlijke leiding en kwam ik in contact met mijn Hart. Ik leerde te luisteren naar de liefdevolle stem van mijn Hart en hierop te vertrouwen.


Langzaam maar zeker voelde ik, leefde ik, en maakte ik steeds meer keuzes vanuit mijn Hart, mijn innerlijke leiding.


Tussendoor bleef ik cursussen volgen en boeken lezen om mijn Hart en ziel te blijven voeden. Het is de Never ending Story geworden. In 2006 starte ik een praktijk voor Bewustwording en Zelfrealisatie – DEVINUS. Tijdens deze periode heb ik samen met Benigna Consten een eigen methode ontwikkeld ‘De DEVINUS methode’ met als doel je Zelf terug te vinden in de liefde die jij werkelijk bent. Deze methode staat uitgebreid beschreven in ons boek ‘Hou ermee op, bevrijd je denkgeest’. Zie www.devinus.nl


Sinds 2007 geef ik ieder jaar een spirituele reisvakantie te Zuid Franktijk,hartje Katharenland en wel 'De kracht van de vrouw week'. Sinds 2016 “Loslaten geeft vrijheid” te Zuid Italie- Puglia ( 3x per jaar) en Je Zelf terugvinden op Lanzarote ( 2x per jaar)

Ik geef vanuit mijn hart, leef en reis vanuit mijn hart. Ik ontvang vanuit mijn hart en ben enorm dankbaar!! Ik zie de deelnemers veranderen, vertrouwen krijgen in hun Zelf en in hun Kracht komen. Wat wil ik nog meer?

Het sleutelwoord voor iedere reis is BEVRIJDING

Bevrijding van al jouw ego gedachten die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekorten en schuld gevoelens. Door bevrijding kun je weer in verbinding komen met de Liefde die jij bent, en met de ander! Door bevrijding van je ego gedachten kom je in je innerlijk ZELF, in je Hart. Je komt in je ZIJNS kracht!!!!! Ieder land heeft een ander thema, maar de rode draad is hetzelfde.


IEDER LAND HEEFT EEN ANDER THEMA, MAAR DE RODE DRAAD 'LIEFDE', BLIJFT HETZELFDE!!


Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!