Spirituele reis Santorini

, Griekenland

7 dagen

Bekijk reisdata

Al 5 mensen hebben deze reis in hun wishlist

Een prachtige spirituele reis naar de krachtbronnen en mythische plaatsen van Santorini. Je zult je 8 dagen lang verbinden met krachtige elementen van aarde, vuur, water en lucht, je zult geraakt worden door historie en dieper verbonden raken met jezelf. Reis mee!

Lees meer

Een reis naar Santorini is een onverwachte verwennerij. Santorini of Thera zoals het ook bekend is, raakt je. Het prachtige vulkanische eiland werd 15000 jaar geleden al bewoond en vele culturen hebben hun sporen nagelaten. Het eiland kent vele mythes en bijzondere plekken die we gaan ontsluieren. 

Eén van de mythes over Santorini gaat over de krachtige vrouwen die hun hart blijven volgen en in hun waarheid blijven staan. Kan bijna niet anders als moeder aarde met haar vulkaankracht heeft huisgehouden. De naam Santorini verwijst naar de heilige Irene. We kennen Irene uit het Godinnenorakel als Eireen; de godin van vrede. Haar boodschap is dat we gedragen worden door een liefhebbende macht, die ons volledig ondersteunt. Een goddelijke liefde waarin we kunnen ontspannen, vertrouwen en genieten. Zij herinnert ons eraan ons kinderlijk enthousiasme voor het leven te behouden, zorgen los te laten en te leven vanuit vertrouwen. Niet alleen daarom is de reis een verrassing, maar ook omdat we altijd reizen zonder een vast programma. We stemmen het programma af op de energie van de plekken en de thema's die de deelnemers (on)bewust inbrengen. Wij zullen tijdens de spirituele reis de voetsporen volgen van de magie en bezoeken onderstaande plaatsen.


Akrotiri

Ten tijde van de Griekse oudheid leefde in deze oude havenstad de Minoïsche beschaving. Hoe zij meer dan 3500 jaar geleden leefden is door de vulkaanuitbarsting van 1600 BC goed bewaard gebleven. 
 

Imerovigli

Een pittoresk dorpje met karakteristieke bouw. Ben je in dit dorp, dan ben je in Santorini zoals het vaak wordt getoond. 


Palea en Nea Kameni

Met de meest recente vulkaanuitbarstingen zijn deze eilandjes respectievelijk 2200 en 430 jaar oud. De energie is magnifiek; je staat direct in verbinding met de kracht van moeder aarde en haar vermogen op te rijzen!Het oude Thera

Deze oude stad van zo'n 3000 jaar geleden heeft een magische energie. Energie van dolfijnen, leeuwen en adelaars. Energie van Aphrodite, Isis en Irene. Een plek di ewe zeker zullen ervaren!

Kustlijnen en zonsop- en ondergangen

Santorini bezoeken zonder naar de zonsopgang of zonsondergang te kijken is onmogelijk. We zullen dagelijks met de zon opstaan en mediteren op prachtige natuurplekken. Ook de zonsondergang maken we geregeld mee. 

Bestemming

Santorini

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Eenvoudige B&B met zelfcatering. je slaapt op een 2-3 persoonskamer. Tegen meerprijs is een eigen kamer te boeken, indien beschikbaar.

Maaltijden

Afhankelijk van de wensen koken we zelf of gaan we uit eten. In alle gevallen zijn de maaltijden vegetarisch, zonder vlees en vis.

  • Vegetarisch eten

Voorzieningen

Wifi
Zwembad
Airconditioning

Omgeving

Santorini is een prachtig Grieks eiland vol ongekende spirituele plekken.
Op een eiland

Programma

  • Reisdag en kennismaking. we werken niet met een vast programma, maar zullen per dag bekijken waar de energie heen wil. In de beschrijving vind je de mogelijkheden.

Voor wie

Voor eenieder die spirituele reizen wil maken, gericht op transpersoonlijke groei.

Inclusief

Inclusief deelname, vliegreis en accomodatie.

Exclusief

Zakgeld voor eten, drinken, entree en vervoer ter plaatse. Ongeveer 175 euro.

Begeleiding

Theo

Erica

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Boek deze reis
Kies een periode voor Spirituele reis Santorini.
Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!