Spirituele vakantie Frankrijk – De kracht van de vrouw!

Rennes-le-Château, Frankrijk

7 dagen

Bekijk reisdata

In Rennes-le-Château, Zuid–Frankrijk, hartje Katharenland, geeft DEVINUS voor de zesde keer, een 7 daagse spirituele vakantie “ De kracht van de vrouw“. Het is een week van zacht helen en transformeren. Het sleutelwoord voor deze prachtige spirituele week is 'BEVRIJDING'

Lees meer

Ervaar jij onvoorwaardelijke liefde voor je Zelf? Kan jij goed ontvangen of weet jij niet hoe? Heb jij veel gegeven aan anderen vanuit pijn, angsten, overtuigingen in de hoop om gezien of gehoord te worden?

Dan ben jij uit verbinding geraakt met je Vrouw Zijn! 

De vrouw in jou is namelijk van nature krachtig, intuïtief, onvoorwaardelijk, onbevangen en Vrij. Zij kan goed ontvangen, durft kwetsbaar en zacht te zijn. Zij is in verbinding met haar hart en geeft van hieruit grenzen aan voor de liefde voor haar Zelf. Haar grootste kracht is ZIJN en niet doen, doen, doen. De vrouw in jou is puur, zuiver, speels en Vrij.

Heb jij het verlangen om in verbinding te komen met de liefdevolle, krachtige vrouw die jij in essentie bent? Heb jij de behoefte om in je kracht te gaan staan en van hieruit te handelen in verbinding met je Hart, je innerlijke leiding? Ben jij bereid om te veranderen en te kiezen voor de liefde voor jezelf…………..? 


Dan is dit jouw moment! Dan is deze spirituele vakantie jouw bestemming om in alle zachtheid, veiligheid en in een liefdevolle setting te werken aan de relatie met jezelf. Deze week staat de “Kracht van je Vrouw Zijn” centraal in verbinding met je Hart. In verbinding met je hart, je innerlijke leiding, zal je weer Liefde, onschuld, vrede en vreugde ervaren.

OPEN JE HART VOOR DE TRANSFORMERENDE KRACHT VAN DE WIJZE VROUW IN JOU !! VROUW KOM IN JE KRACHT.

Pluspunten

 • Bewustwording, inzichten en heling in jouw belemmerende overtuigingen en gedachten Openen van je hart, door totale zelfacceptatie en zelfvergeving Hartsverbinding. Verbinden met de ander begint bij de verbinding met jezelf, met jouw hart Grenzen aangeven

Bestemming

Rennes-le-Château, Frankrijk

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

De slaapkamers bestaan uit ruime 2 persoons kamers en 3 persoons appartementen met losstaande bedden. Ieder kamer en appartement heeft een eigen badkamer en toilet. Verder is er een mooie grote woonkamer z waar wij onze bijeenkomsten houden en heerlijk gezellig kunnen vertoevenMet mooi weer zullen wij veel buiten in de prachtige tuin van Domaine Les Labadous met uitzicht op de bergen, de oefeningen en meditaties ondergaan.

Maaltijden

Biologisch, lekker. Zowel vis als vegetarisch

 • Biologisch
 • Vegetarisch eten

Voorzieningen

Wifi

Omgeving

Les Labadous is een heilige kracht plek. Het wordt ook wel het uitzuiveringsgebied genoemd. Het is een plek waar Maria Magdalena gewoond zou hebben en waar de mensen de aanwezigheid en de energie van haar nog steeds kunnen voelen en ervaren. Een mooie, krachtige, helende en buitengewoon liefdevolle energie. Zij vertegenwoordigt het ' vrouwelijk principe' op Aarde. De basis van het 'vrouwelijk principe' is kunnen ONTVANGEN! Maria Magdalena stelt zich op dit moment energetisch beschikbaar voor het helen van de (onderdrukte) vrouw, zodat zij zich bevrijd, zacht, krachtig, talentvol en liefdevol kan neerzetten. Deze uitzuiverende energie raakt je en geneest je! In dit gebied is een energetische basis die uiterst bevorderlijk is om in contact te komen met de liefdesbron van je eigen Hart.
Bergen
Bezoek aan een kerk
Bosgebied
Stad
Vlakbij natuur

Programma

 • Loslaten van de slachtoffer/daderrollen, twijfels en angsten.
  Bewustwording inzichten en correctie van je gedachten
 • Openen van je hart en het activeren van de onvoorwaardelijke liefde in je hart.
  Activeren van het vrouwelijk principe 'Ontvangen' en in je scheppingskracht komen
 • Zelfacceptatie, Zelfrespect, Zelfvertrouwen, Zelfvergeving en Zelfrealisatie
 • Wandeling naar de MM grot, Verbinding en helings meditatie, klank en movement sessie in de Jurt
 • Activatie van je Hoger Zelf, je innerlijke leiding
 • Vertrouwen en overgave aan je innerlijke leiding, je hoogste staat van Bewust Zijn
 • Heling music for the soul van David Baley en uiteten aan een mooi meer in de bossen

Voor wie

Voor de vrouw die in totale Zelfacceptatie wil komen en los durft te laten wat haar niet meer dient. In vertrouwen en overgave wilt leven. In verbinding met haar Hart, haar innerlijke leiding! Onafhankelijk van allerlei externe factoren, personen en situaties wil Zijn en zich onbevangen, gelukkig en Vrij wilt voelen.
Kortom voor de vrouw die keuzes wilt maken voor de LIEFDE voor zich Zelf!!

Inclusief

Vliegreis Charleroi/ Carcasonne en terug, 7 overnachtingen, ontbijt, lunch en diner, excursies en cursusmateriaal, wandeling en bezichtiging onder leiding van een gids naar de Maria Magdalena grot

Begeleiding

Sylvia

Simone

Overige informatie

De kosten voor dit prachtig, helend samenzijn bedragen 975 euro als je voor 1 april boekt. Na 1 april zijn de kosten 1075 euro. Dit ivm de vluchtprijzen. Dit is inclusief vlucht ( Brussel-Charleroi naar Carcassonne), transfer, overnachting, vol pension, workshops, cursusmateriaal, excursies, autohuur en benzine. Het is ook mogelijk om met de eigen auto te reizen.
Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Reserveer een plekje voor Spirituele vakantie Frankrijk – De kracht van de vrouw! in de periode:
Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!