Wijsheid van paarden: Retreat met coaching en meditatie

Órgiva, Spanje

7 dagen

Bekijk reisdata

Retreat in het prachtige natuurgebied Las Alpujarras in Zuid Spanje.

Paarden leveren een belangrijke bijdrage in het transformeren van patronen, Het helpt ons om innerlijke kracht, authenticiteit en vertrouwen te ontwikkelen, in balans te komen en aandachtig in het hier en nu te zijn.

Lees meer Retreat in het prachtige natuurgebied Las Alpujarras in Zuid Spanje. We verblijven in een berglandschap met mild klimaat, vele fruitbomen en honderden jaren oude olijfbomen. De maaltijden bestaan zoveel mogelijk uit verse producten van het sezoen en ecologische goenten. Fruit en snacks zijn aanwezig door de dag heen.

Tijdens deze retreat brengen we veel tijd door in de aanwezigheid van paarden. Paarden leveren een belangrijke bijdrage in het transformeren van patronen, gewoontehoudingen en onze emotionele staat van zijn. Het helpt ons om innerlijke kracht, authenticiteit en vertrouwen te ontwikkelen. Ze helpen ons in balans te komen en aandachtig in het hier en nu te zijn. Paarden herkennen emoties, angsten en blokkades en reageren hierop, waardoor wij zicht krijgen op hoe wij meer harmonie in ons leven kunnen brengen. Zij zijn van nature goede coaches. Paarden laten ons zien en maken ons bewust van het belang van bewustzijn over houding en intentie. We zeggen zo veel meer met ons non-verbale gedrag dan waar we ons bewust van zijn. Paardencoaching laat zien hoe belangrijk verbinding en afstemming met onszelf en onze omgeving is om onze doelen te verwezenlijken.

  • De volgende aspecten komen onder meer aan de orde: - paarden als spiegel van innerlijke houding, zelfkennis - creëren van samenspel, samenwerking - gecentreerd zijn en geaard zijn - richting geven door middel van focus en intentie - respectvolle communicatie (non-verbaal) - innerlijke rust, ontspanning - meditatie in aanwezigheid van de paarden - oefeningen gericht op 'zijn', en het toestaan van de natuurlijke flow

Bestemming

Órgiva, Spanje

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

We verblijven in een op authentieke wijze gebouwd huis met open haard en zeer grote tuin. Vanuit het huis heb je direct uitzicht op de bergen. Nette woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Lokatie ook zichtbaar op de foto's foto's.

Maaltijden

We bereiden met elkaar maaltijden met ecologische groenten en zoveel mogelijk lokale produkten, zoals bijvoorbeeld dadels en vijgen. De maaltijden zijn vegetarisch. Het is hier over het algemeen zonnig, dus meestal eten we in de tuin met direct uitzicht op de bergen. Er wordt rekening gehouden met speciale dieten, zoals glutenvrij e.d.

  • Vegetarisch eten
  • Glutenvrij
  • Biologisch
  • Gezonde sappen

Voorzieningen

Wifi
Verwarming

Omgeving

Het natuurgebied las Alpujarras wordt gekenmerkt door door de grote verscheidenheid aan fruitbomen en eeuwenoude olijfbomen. Het is een berlandschap met vele valeien. Het klimaat is hier bijna altijd zeer aangenaam. Er zijn diverse waterstroompjes en een schone rivier op loopafstand. Door de verchillende waterstromen is het één van de groenste gebieden van Zuid Spanje.
Dichtbij strand
Bergen
Vlakbij natuur

Voor wie

Voor iedereen met interesse in retreats, meditatie, ontspanning en paarden.

Inclusief

Gehele programma
Verblijf
Alle maaltijden

Exclusief

Vervoer van en naar het vliegveld (per bus of op aanvraag wordt men met de auto gehaald en gebracht)

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Reserveer een plekje voor Wijsheid van paarden: Retreat met coaching en meditatie in de periode:
Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!