Yoga en Meditatie Retreats Spanje

El Burgo, Spanje

7 dagen

Bekijk reisdata

Al 8 mensen hebben deze reis in hun wishlist

Het hele jaar door ben je welkom in ons prachtig gelegen retreat huis voor een retreatweek met yoga, meditatie, interessante workshops & theorie-lessen, ontspanning, samen-zijn en heerlijk eten.

Lees meer

Ons charmante Spaanse retreat huis is gelegen midden in een prachtig natuurpark. Twee keer per maand is dit de plek waar een diverse groep mensen bij elkaar komt om samen yoga te beoefenen tijdens één van onze retreats. Op het programma staan zowel dynamische als meer ontspannen yoga vormen en meditatie lessen. Verder worden er dagelijks interessante, inter-actieve theorie lessen en workshops aangeboden over yoga, persoonlijke groei en spiritualiteit.

Pluspunten

 • Rustige plek midden in nationaal park
 • Uitgebreid en divers programma
 • Huiselijke sfeer
 • Gezonde, heerlijke maaltijden
 • Prachtige wandelroutes en uitzichten
 • Prachtige wandelroutes vanaf de voordeur
 • Prachtige wandelroutes

Bestemming

Paraje de la Rejertilla 27 T, El Burgo, Málaga provincie, Andalusië, Spanje.

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Ons retreat huis staat op een unieke en prachtige locatie, midden in het natuurpark Sierra de las Nieves, op nog geen anderhalf uur rijden van de internationale luchthaven van Málaga. Het huis wordt omgeven door groene bossen, een natuurlijk riviertje, het zwembad en wandelroutes die beginnen vanaf de voordeur. Je ademt hier frisse lucht en hoort niets anders dan vogeltjes, water en de wind door de bomen.

Er zijn meerdere kamertypes beschikbaar met twee grote gedeelde badkamers met toilet, douche en bad. De woonkamer heeft een grote openhaard, comfortabele leesbanken, bordspelletjes en een bibliotheek. In onze boekcollectie vind je titels over o.a. yoga, meditatie, anatomie, tantra, dromen en spiritualiteit.

Maaltijden

De gemeenschappelijke keuken is tot de nok gevuld met heerlijke groenten, fruit, zaden, noten en kruiden, waar iedereen gebruik van mag maken. Ook kun je een wandeling maken door de tuin waar je, afhankelijk van het seizoen, vijgen, moerbeien, walnoten, amandelen, olijven en verschillende kruiden kunt vinden. Voor het ontbijt ben je vrij om te pakken waar je trek in hebt; de andere vegetarische maaltijden bereiden en nuttigen we met elkaar als groep.

 • Vegetarisch eten
 • Glutenvrij
 • Veganistisch eten
 • Biologisch
 • Gezonde sappen
 • Raw-food

Voorzieningen

Zwembad
Verwarming
Open keuken
Yogamatten ter gebruik
Meditatiekussens ter gebruik
Bibliotheek
Grote tuin
Ophaalservice vanuit El Burgo
Openhaard

Omgeving

Bergen
Bosgebied
Vlakbij natuur

Voor wie

De retreats zijn voor jong & oud, wel of geen yoga- en meditatie-ervaring. Iedereen is welkom.

Inclusief

6 nachten accommodatie, yoga en meditatie programma, maaltijden & tussendoortjes, pick-up vanaf dichtstbijzijnde dorpje El Burgo.

Exclusief

Optionele ontspanningsmassages, reiskosten naar El Burgo, optionele pick-up / drop-off van / naar Málaga, reis- en annuleringsverzekering, .

Overige informatie

Vanaf Malaga busstation (Maria Zambrano) gaan er een paar bussen per dag naar El Burgo, vanaf waar wij je ophalen met de auto voor het laatste stukje naar het retreathuis. Op de aankomstdag gaan de bussen om 14:00 en 18:00 uur (in de winter om 17:00 uur). Op de vertrekdag gaan ze om 07:00, 08:45 en 16:15 uur.

De retreatlocatie is een rook-, drugs- en alcoholvrije omgeving. Vanwege de droogte in Zuid-Spanje en het brandgevaar is het ten strikste verboden om enige vorm van vuur te maken.

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!