Yoga & Zeilen

, Griekenland

8 dagen

Bekijk reisdata

Al 2 mensen hebben deze reis in hun wishlist

Kom genieten van zon, zee, zeilen en yoga. Lekker actief bezig zijn en veel tijd om te ontspannen. ’s Morgens zoekt de kapitein een mooi strandje uit waar we voor het ontbijt onze yoga matjes uitrollen.

Lees meer

Na het ontbijt hijsen we de zeilen en varen we langs prachtige eilandjes en stille baaien. Onderweg kun je heerlijk zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water. Ook gaan we regelmatig aan land om aan te schuiven in een Griekse taveerne waar we kunnen genieten van de Griekse specialiteiten. 

Er is voldoende tijd om een stadje te verkennen, een mooie wandeling te maken en te genieten van de fraaie uitzichten vanaf de diverse eilandjes die we aandoen. Je kunt actief meezeilen of lekker zonnen en luieren op het dek. 

Tijdens deze Yoga & zeilreis maak je letterlijk de reis naar binnen en kom je in contact met wat er in je hart leeft. De yogalessen zijn een combinatie van Do In Yoga en Dru Yoga en worden begeleid door Donalda Hup. Do In betekent letterlijk "reis naar binnen" en Dru Yoga wordt ook wel yoga van het hart genoemd.Pluspunten

  • Nederlandse begeleiding
  • Deskundige yogadocent
  • Ervaren schipper

Bestemming

Kos

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Tijdens deze week varen we mee aan boord van de zeilschepen Omiros en Osiris die bemand worden door Nederlandse schippers van Blue Water Sailing. Slapen doe je in een gedeelde 2-persoonshut met gescheiden bedden (indeling bij hetzelfde geslacht) of nog beter op het dek onder de sterrenhemel. Elke hut beschikt over een eigen toilet en douche. Wanneer we in een haven liggen kun je gebruik maken van douches aan land. Op het dek is ruimte om heerlijk te relaxen en te genieten van de zon. Per schip kunnen er maximaal 8 deelnemers mee.

Maaltijden

Ter plaatse betaal je €200,00 voor de boordkas. Hiervan wordt betaald alle dagen ontbijt, alle dagen lunch, 2x diner aan boord, havengeld, nutwater, toeristenbelasting, alle drank aan boord (water, frisdrank, bier en wijn). De overige diners aan land zijn voor eigen rekening.

  • Vegetarisch eten

Omgeving

De reis vertrekt vanuit de haven van Kos stad en vaart langs Kos en kleine Griekse eilandjes.
Dichtbij strand
Op een eiland
Vlakbij natuur

Voor wie

Iedereen die toe is aan een weekje heerlijk actief bezig zijn en ontspannen. Ervaring met yoga en/of zeilen is niet nodig.

Inclusief

Retourvlucht Amsterdam-Kos, transfer, verblijf aan boord van 7 nachten in gedeelde hut, 6 yogaworkshops.

Exclusief

Diners en drankjes aan land, ter plaatse geboekte excursies of extra's, persoonlijke uitgaven, reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht) en €15,00 per boeking toeslag GGTO.

Begeleiding

Donalda

De passie en enthousiasme voor Yoga heeft zich bij Donalda in de loop van de jaren verdiept tot een manier van leven. “De ervaring heeft mij geleerd dat de verbinding tussen lichaam en geest onlosmakelijk is. Niet alleen woorden maar juist de ingang van het lichaam biedt mogelijkheden voor groei, bewustzijn, welbevinden en kracht. Yoga is hiertoe een prachtig middel. “

Donalda is geschoold in de Do-In Yoga en Dru Yoga en heeft de opleiding tot Biodanza docent gevolgd. Naast yogadocent is ze werkzaam als hulpverlener in verschillende functies binnen de Geestelijk Gezondheidszorg.

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!