error:Connection timed out after 3001 milliseconds Wishtrips.nl - Boek je spirituele reis, yogavakantie, retraite, groeps

Kom in gesprek met reizigers en plaats nu gratis je reisaanbod.

Beheer als reisondernemer gratis en eenvoudig je eigen reisadvertenties. Chat met bezoekers om in een persoonlijk gesprek tot een boeking te komen.

Waarom bij ons adverteren?

  • Gericht adverteren
  • Chat met reizigers
  • Gratis & onbeperkt
  • Beheer reizen zelf
  • Betaal per lead

Wat is een lead?

Reizen toevoegen kost niks. Alleen kosten per lead.

Wat is een lead? Vaak hebben mensen vragen voordat ze een reis boeken. Hier ontvang je als reisaanbieder vragen via de chat. Zo kun je de bezoeker persoonlijk adviseren over de reis. Worden er contactgegevens gedeeld dan wordt 5% van de reissom in rekening gebracht. Dit is een lead.

Wat zijn de kosten?
Het zelf plaatsen van reisaanbiedingen is gratis en onbeperkt. Per afgenomen lead rekenen we 5% van de totale reissom met een minimumbedrag van €14,90 (ex BTW). Deze kosten worden maandelijks gefactureerd.

Voorbeeld:
Stel dat de reissom €300,- bedraagt. Er komen 4 leads binnen voor deze reis. Het kost u dan in totaal 4 x €14,90 = €59,60 voor 4 leads. Stel dat uit de helft van deze leads een boeking voortvloeit, dan heeft de aanmelding €600 - €59,60 = €540,40 opgeleverd.

Overige kosten
  • Laten opmaken reisadvertentie: €19,50
  • Fotobewerking (max. 8 afbeeldingen): €9,50
  • Laten opmaken reisadvertentie + fotobewerking: €24,50
  • Banner op homepage: €24,50 per week

Meer vragen?
Lees de veelgestelde vragen

Kom in contact met mensen die willen reizen

Voeg gratis reizen toe

Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik een reis?

Klik op de knop Voeg reis toe rechtsboven in het scherm. Zorg dat je de reisgegevens en afbeeldingen klaar hebt liggen. Vul eerst de reistitel in. We raden je aan om de tips voor opmaken reisadvertentie te bekijken.

Hoe wijzig ik een reisadvertentie?

De advertentie wijzigen is eenvoudig. Log in met je e-mailadres en je wachtwoord via de knop Inloggen. Je ziet nu aan de linkerkant het tabje Reizen. Klik op de reis die je wilt wijzigen en je ziet direct een knop Reis wijzigen. Je kunt nu alle velden aanpassen die je wilt. Publiceer de reis en we zullen de advertentie zo snel mogelijk controleren en op de site plaatsen.

Hoe kan ik mijn reisadvertentie het beste opmaken?

Gebruik mooie afbeeldingen en een wervende tekst! Bekijk meer tips voor het opmaken van een reis advertentie.

Wat zijn de kosten van een advertentie?

Je kunt gratis onbeperkt je reizen adverteren. Dit kun je zelf doen. Er wordt slechts een klein bedrag afgerekend na het kopen van een lead. Deze lead bevat de contactgegevens van de belangstellende persoon. Meer over kosten.

Wat is betalen per lead?

Een lead is een aanvraag van een potentiele klant. Dit kan een vraag om meer informatie zijn of een reservering van één van uw reizen. De bezoeker toont hiermee interesse in de reis en vult contactgegevens in. De contactgegevens worden weergegeven zodra de lead is gekocht. Er worden dan kosten in rekening gebracht afhankelijk van de hoogte van de reissom. Als de lead is aangekocht worden de contactgegevens van de aanvrager beschikbaar gesteld. Het is vervolgens de taak aan u als reisaanbieder om de lead om te zetten in een daadwerkelijke boeking.

Hoe kan ik een lead ontvangen?

Wanneer er een vraag of reservering binnenkomt op één van uw reizen reis ontvangt u een bericht via e-mail met een link. Door op deze link te klikken komt u terecht in het gesprek met de geinteresseerde. U kunt hier eenvoudig reageren op de vragen van deze persoon. Wilt u de lead kopen dan klikt u op de knop Lead kopen. De contactgegevens van deze persoon worden wederom via e-mail aan u verstuurd.

Ik heb per ongeluk gegevens gedeeld en een lead gekocht. Kan dit nog ongedaan worden gemaakt?

Een gekochte lead kan niet meer ongedaan worden gemaakt omdat de gegevens dan praktisch al zijn vrijgegeven. Wel kunt u de lead warm houden om deze persoon in de toekomst andere reizen aan te bieden.

Hoe kan ik inloggen?

Om in te loggen wordt als basis het opgegeven e-mailadres gebruikt. Als je het wachtwoord kwijt bent kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Het wachtwoord wordt naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

Wat zijn de voorwaarden aan een organisatie?

Het is belangrijk dat het reisaanbod zoveel mogelijk aansluit op het thema van de site. Een aanbieder van reizen dient op zijn minst een eigen website te hebben.

Hoe kan ik een bericht beantwoorden?

Wanneer er een vraag of boeking binnenkomt ontvangt u een bericht via e-mail met een link. Door op deze link te klikken komt u terecht in het gesprek met de geinteresseerde. U kunt hier eenvoudig reageren op de vragen van deze persoon.

Hoe betaal ik voor de leads?

We factureren u maandelijks het totaalbedrag van de in die maand afgenomen leads. Uw organisatie ontvangt dus een factuur van ons welke via verschillende betaalmethoden kan worden voldaan. De correspondentie omtrent financiele transacties gaat naar het opgegeven factuuradres.

Hoe kan ik reisaanbod plaatsen?

U kunt geheel gratis reizen toevoegen aan deze site. Dit doe je met de knop Reis toevoegen rechtsboven. Volg de stappen op het scherm en publiceer de reisadvertentie. U kunt nu vragen ontvangen van bezoekers die kunnen leiden tot een lead. Leads bevatten de contactgegevens van de persoon.

Wat is de doelgroep van deze site?

We richten ons vooral op mannen en vrouwen van 35 + jaar oud wonend in Nederland (en Belgie) maar ook op jongvolwassenen van 16 + jaar oud. De leeftijden verschillen, vaak is iedereen welkom. De meeste (be)zoekers hebben grote interesse in termen als yoga, meditatie, energie, retraite. Zowel mannen als vrouwen zijn op zoek naar dit soort reizen, terwijl vrouwen vaak in de meerderheid zijn.

Hoe werkt betalen van de advertentieruimte?

U betaalt als adverteerder no-cure-no-pay basis. Aan het eind van elke maand wordt een totaal aan kosten gefactureerd voor de leads die je hebt geaccepteerd. Er wordt een bedrag berekend voor de contactgegevens van potentiële klanten die via deze site binnenkomen. Dit heet pay per lead (PPL). U ontvangt als adverteerder elke maand een factuur voor deze kosten.

Hoe vaak ontvang ik een factuur?

Er wordt maandelijks een digitale factuur naar u verstuurd voor de afgenomen leads. Heeft u geen leads geaccepteerd? Ontvangt u die maand ook geen factuur.

Ik heb een vraag die ik liever telefonisch stel. Kan ik ook gebeld worden?

We willen momenteel zoveel mogelijk vragen via e-mail en veelgestelde vragen beantwoorden. Wilt u graag telefonisch te woord gestaan worden dan kunt u per e-mail een belafspraak met ons maken.
Nu beginnen met adverteren

Maak gratis en onbeperkt reisadvertenties aan.

Voeg gratis reizen toe