error:Connection timed out after 3000 milliseconds Wishtrips.nl - Boek je spirituele reis, yogavakantie, retraite, groeps

Boek je ideale reis in slechts 3 stappen:

Stap 1: Je reiswensen
Je klikt op Bekijk alle reizen en stelt de zoekfilter in naar jouw reiswensen (waar, wanneer, enzovoort). Je ziet nu resultaten. Zijn er geen reizen beschikbaar, klik dan één of meer filters weg. Je kunt ook een zoekterm invullen, bijvoorbeeld yoga, Italie, enzovoort.

Stap 2: Informeren
Klik op een reis die je belangstelling heeft. Wil je direct reserveren? Klik op 'Reserveer nu' aan de rechterkant. Heb je eerst nog een vraag over de reis? Klik dan op 'Stel een vraag'. Je komt nu in een contact met de reisaanbieder. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van de reisaanbieder.

Stap 3: Reserveren
Onder de knop 'Reserveer nu' kun je de reservering verder afhandelen. Zowel van Wishtrips als van de reisaanbieder ontvang je binnnen 48 uur een bevestiging van je boeking.

  • Kleinschalig maatwerk
  • Chat met organisaties
  • Reizen met een doel
  • Géén boekingskosten
  • Persoonlijke aandacht

Lees meer over ons

Bekijk de veelgestelde vragen

Maak van je vakantie een investering in je leven

Bekijk reisaanbod

Vraag & antwoord

We doen ons best om alle vragen hier te beantwoorden. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Stuur ons dan een e-mail via contact.

Hoe werkt de zoekfilter?

Je bedenkt eerst wat je reiswensen zijn. Wat voor reis wil je maken? Naar welke bestemming? Wil je een weekendje weg of langer? Wat is je budget? Vervolgens selecteer je deze opties in de velden van de zoekfilter. Als je het niet precies weet laat je het open. Klik op 'Zoeken' en voila! De reizen die bij je wensen passen worden nu weergegeven. Je kunt nu ook je 'favorieten' bewaren en chatten met de verschillende reisaanbieders.

Hoe boek ik een reis?

Je kunt een reis boeken door op 'Reserveer nu' te klikken. Deze knop staat aan de zijkant van elke reis. Ook via je 'Favorieten' kun je reserveren of een vraag stellen. Je komt nu in een chatgesprek met de aanbieder van de reis. De verdere afhandeling van de reservering kunnen jullie onderling voltooien.

De reis die ik zoek staat er niet tussen.

Het kan zijn dat wat jij zoekt er op dit moment niet tussen staat. Misschien kun je de reiswensen iets minder specifiek invullen door bepaalde filters weg te klikken. Of geef je wensen door aan ons team en wij helpen je zoeken.

Hoe stel ik een vraag over de reis?

Je klikt op de knop 'Stel een vraag' aan de rechterkant van een reis of via 'Favorieten'. Hier vul je je naam in en je komt met de reisaanbieder in een chatgesprek. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. In overleg met de aanbieder van de reis kun je de vraag ook telefonisch stellen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Je e-mailadres gebruiken we om je berichten te sturen. Bijvoorbeeld wanneer je een reactie hebt ontvangen in een chat. De aanbieder van de reis kan jou ook rechtstreeks een e-mail sturen. Je kunt ook je telefoonnummer invullen zodat de reisaanbieder je telefonisch kan benaderen.

Ik heb geen antwoord gekregen, wat nu?

Meestal wordt er snel gereageerd. Het komt wel eens voor dat de reisaanbieder niet binnen twee werkdagen reageert. Laat dit even aan ons weten met een mailtje. Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt.

Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief

We sturen elke maand een nieuwsbrief met de laatst toegevoegde reizen. Als je de nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan je e-mailadres in en dan sta je op de mailing list. Je moet hiervoor helemaal naar beneden scrollen op een willekeurige pagina.

Ik wil mijn naam en e-mailadres van de mailing list laten verwijderen.

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Open dan de laatste nieuwsbrief en klik onderaan de mail op de link 'Uitschrijven'. Ook kun je het ons laten weten met een mailtje. Gebruik als onderwerp: uitschrijven nieuwsbrief. We sturen je dan geen nieuwsbrief meer.

Kan ik jullie een e-mail sturen?

Je kunt ons e-mailen op info@wishtrips.nl. Vermeld in het onderwerp kort je vraag zodat we je snel kunnen helpen.

Zijn de maaltijden vegetarisch?

Veel van onze reizen houden rekening met vegetariërs. Als je een reis bekijkt zie je een kopje 'Maaltijden'. Hier staat of er biologisch, vegetarisch, vetanistisch en/of glutenvrij wordt gegeten. Ook kun je hierop zoeken in het zoekveld van de zoekfilter.

Kan ik ook annuleren?

Om een reis te annuleren kun je het beste contact opnemen met de reisaanbieder. De specifieke annuleringsvoorwaarden van de reisaanbieder zijn geldend in dit geval.

Wat is een retraite?

Retraite komt van het Franse woord voor terugtrekken. Je zondert je tijdelijk af om aandacht te geven aan lichaam, geest en ziel. Geestelijke oefening en spiritueel zelfonderzoek. Meditatie en yoga zijn vaak onderdeel van een retraite. Ben je aan rust toe en zelfverdieping? Meestal worden er zeer gezonde, goed verteerbare maaltijden geserveerd en is er deskundige begeleiding beschikbaar. Tijdens een stilteretraite wordt er helemaal niet gesproken. Je bent letterlijk een aantal dagen in stilte om het inzicht in jezelf te intensiveren.

Waarom hier een reis boeken?

Er zijn ontzettend veel mooie reizen met een extra focus op bewustwording. Vaak zijn dit kleinere organisaties die niet het budget hebben voor grote campagnes. Daarom selecteren wij het mooiste aanbod en zetten die voor jou in één overzicht. Je kunt eerst op persoonlijke wijze vragen stellen aan de reisaanbieder. Je boekt hier een reis waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Hoe vaak wordt het reisaanbod geüpdatet?

We hebben regelmatig interessante nieuwe aanbiedingen. We doen aanbiedingen afkomstig van meer dan 80 reisaanbieders. Zij organiseren vaak meerdere reizen per jaar. Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste reisaanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Bij wie boek ik mijn reis?

Je boekt je reis bij de kleinere bijzondere reisorganisatie. Elk met hun eigen achtergrond. Hun kennis van de locatie en de plaatselijke cultuur maken deze reizen zo bijzonder.

Wat is er inbegrepen bij een reis en wat niet?

Dit verschilt per reis. De meeste reizen zijn compleet, inclusief verblijf en soms zorg je alleen zelf voor vervoer naar de locatie. Je kunt bij enkele reizen naar keuze extra opties en activiteiten toevoegen. Hier zit vaak een extra toeslag aan vast. Wat wel en niet inbegrepen is staat duidelijk aangegeven bij de reisinformatie onder de kopjes 'Inclusief' en 'Exclusief'.

Zijn alle reizen groepsreizen?

De meeste reizen zijn groepsreizen maar er zijn ook individuele reizen. De groepen zijn vaak klein en er is altijd genoeg ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben ik automatisch verzekerd?

Je bent zelf verantwoordelijk voor een reisverzekering. Dit kan vaak bij je eigen verzekeraar of in overleg met de reisaanbieder.

Wat is Wishtrips?

We bieden dagelijks bijzondere reisaanbiedingen van meer dan 50 reisorganisaties. We selecteren altijd reizen met een speciaal doel. Lees meer op de pagina over ons.

Ik wil over jullie publiceren

Wil je iets over onze site publiceren op een blog, magazine of iets anders? Voor persvragen kun je ons het beste mailen.Combineer reizen met persoonlijke ontwikkeling

Bekijk reisaanbod