error:Connection timed out after 3001 milliseconds Wishtrips.nl - Over ons

Doe een wens en vind jouw unieke droomreis.

Bekijk reisaanbod

Wij verzamelen voor jou de meest bijzondere reizen. Vooral reizen met een doel, aandacht voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

De bijzondere reiservaringen die de (kleinere) reisorganisatie mogelijk maakt zijn niet altijd eenvoudig te vinden op internet. Wij vinden dat die reizen en arrangementen veel meer aandacht verdienen. Daarom sporen wij de pareltjes van reizen voor je op en geven jou de kans op unieke ervaringen.

Reizen met een doel
We bieden nu vooral reizen aan met zelfontplooiing als thema. Een retraite, yogavakantie, krachtplaats bezoeken, etc. Maar een wishtrip kan breder zijn. Volg een talencursus in het buitenland. Help als vrijwilliger in het buitenland. Of boek een incentive trip voor de team spirit van je afdeling.

Ontstaan
Zeven jaar geleden zijn we geinspireerd geraakt door de geweldige reiservaringen die de kleinere reisorganisatie biedt. Dus zijn we met SpiritueleReizen een platform gestart voor retraites en yogareizen. Inmiddels is deze site onderdeel geworden van Wishtrips.

Meer dan 40 reisaanbieders
Vind je droomvakantie tussen een divers aanbod van reisaanbieders. Stel eenvoudig je vraag direct aan de aanbieder of reserveer meteen een plekje voor de reis. Kijk hoe het werkt. Om je extra te helpen hebben we ook een lijst met veelgestelde vragen opgesteld.

Waarom bij ons boeken?

  • Kleinschalig maatwerk
  • Chat met organisaties
  • Reizen met een doel
  • Géén boekingskosten
  • Persoonlijke aandacht

Bekijk reisaanbod