Aarden met je ZELF- Spirituele reis Portugal

, Portugal

8 dagen

Bekijk reisdata

Thuiskomen in je eigen natuur.
Deze week ligt het accent op terug keren naar de natuur, in verbinding met je eigen natuur, je gevoel, je hart. De stem van je hart is je eerste natuur. Helaas zijn we dit vergeten en eraan gewend geraakt het leven vanuit ons hoofd te benaderen.

Lees meer

Deze week is een week om je zelf dieper te aarden in verbinding met moeder Aarde. De levenskracht te voelen stromen tot in de toppen van je tenen en je vingers. Geaard zijn en je weer helder, rustig en vreugdevol te voelen.

We gaan ons afstemmen op de natuur en haar natuurlijke ritme en wijsheid die zich kenbaar wil maken via ons lichaam en gevoelens. We gaan luisteren naar haar boodschappen. Wanneer je in de natuur bent en de harmonie om je heen waarneemt, voel je je oorspronkelijke verbinding met moeder Aarde. De zachtheid, schoonheid en harmonie die jij ervaart in de natuur, is de energie van thuis, de energie van jouw oorsprong, de energie van jouw ziel.

Je leert deze week weer te voelen dat je bestaansrecht hebt, dat je hier mag Zijn en welkom bent op Aarde, dat je Vrij en je Zelf kunt zijn op Aarde, in al je grootsheid, in al je scheppingskracht en Goddelijkheid. Door je Zelf meer te aarden en vanuit je hart met moeder Aarde te verbinden, zal je zien en voelen wie je werkelijk bent.

Wanneer je je herinnert wie je werkelijk bent, zal de oude pijn die je meedraagt je niet langer blokkeren. Zelfherinnering opent je hart.

Thuis is niet ver weg, het is hier op moeder Aarde, vlak onder je voeten !!!

Bestemming

Brejo Fundeiro, Cernache do Bonjardim 6100-209 Portugal

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

De accommodatie ligt in het midden van het vredige, bergachtige gebied van Midden-Portugal, waar nog steeds bronwater verzameld wordt om te drinken en je kunt zwemmen in rivieren en meren en wandelen door bemande bossen; waar je geen ander persoon ziet. Ook is er een zoutwaterzwembad waar je heerlijk tot rust kunt komen, ontspannen en afkoelen.Vanuit de accommodatie liggen er vele wandelroutes en ook tempeliers routes. Kortom een perfecte setting om te aarden met je Zelf en tot rust te komen.

Maaltijden

De eigenaren schenken veel passie aandacht en liefde aan de inwendige mens. De maaltijden bestaan uit zeer culinaire vegetarische 3 gangen maaltijden, gebaseerd op verse seizoensgebonden groenten, kruiden en fruit, gekweekt uit hun eigen biologische tuin of geleverd door de lokale groenteboeren. Twee avonden in die week wordt er naast vegetarisch eten ook vis aangeboden. Op de dag van de excursie naar Tomar is er de mogelijkheid om ook vlees te eten.

 • Vegetarisch eten
 • Biologisch
 • Gezonde sappen

Voorzieningen

bergen
bossen
Zwembad
Verwarming
meer
heide
tempeliersroute

Omgeving

We verblijven in een honderd jaar oud herenhuis gelegen op een rustige en prachtige, natuurlijke omgeving in de beboste heuvels van Midden-Portugal, ver weg van de drukte, op slechts 3 km van het prachtige meer ‘Castelo de Bode’ meer. Het oude herenhuis ligt in een kleine vallei omringd met eucalyptus, dennen en kurkeiken bomen. De patio biedt een buitenruimte met comfortabele fauteuils en uitzicht op een kruidentuin, bloementuin, de moestuin en ruïnes in een afgelegen vallei. Het is een geweldige uitkijkpunt om de zon op of onder te zien gaan.
Bergen
Bosgebied
Bezoek aan een kerk
Stad
Vlakbij natuur

Programma

 • In verbinding komen met de natuur, moeder Aarde en het Hier en Nu
 • Luisteren naar de stem van je hart en kiezen vanuit de stem van je hart
  Overgave aan de flow van hart
 • Contact herstellen en communiceren met Moeder Aarde en met je Zelf.
  Aarding oefeningen.
 • Overgave aan de flow van het leven
  Openen van je hart oefeningen voor de totale Zelfacceptatie
 • In verbinding komen met je Ik Ben
  In verbinding komen met je scheppingskracht, je diepste dromen en verlangens manifesteren
  Geleide meditaties, Bron, Hoger Zelf meditaties
 • Tot rust en innerlijke vrede komen in de natuur.
 • Stilte) wandelingen
 • Energetische lichaamsbewegingen, chi neng qi qong en chakra oefeningen

Voor wie

Voor wie is deze week bedoeld?
Voor Iedereen die behoefte heeft aan rust en stilte, aarding, ontspanning, wandelen, mediteren, ontladen en opladen, bezinning, en zich wil afstemmen op zijn/haar natuurlijke staat. Voor iedereen die wil thuis komen in zijn eigen natuur, in zijn of haar hart!

Inclusief

Inclusief alle transfers
Ontbijt, lunch, namiddag koek, diner, koffie, thee en sappen ( behalve alcoholische en fris dranken )
Klankschalen sessie
Excursies en entrees
Programma

Exclusief

Exclusief vluchten. (DEVINUS biedt de service om jouw vlucht te boeken a 35 euro administratiekosten))
Termijnbetaling vooraf aan de reis is mogelijk!

Begeleiding

Sylvia


Graag wil ik mij aan je voorstellen. Mijn naam is Sylvia Smit. Ik heb vanaf 2006 een praktijk in Bewustwording en Zelfrealisatie ‘DEVINUS’. Hierin ligt mijn passie, mijn HART! Mijn zoektocht naar mij Zelf begon na mijn scheiding. Ik wist dat ik moest veranderen. Ik was een denker, zat veel in mijn hoofd en dacht dat dit normaal was. Ik wist echt niet beter. Mijn werkomgeving, mijn vriendenkring, mijn relatie, alles waar ik in zat was hier een weerspiegeling van. Over gevoelens en behoeften werd niet gesproken. Ik wist niet hoe. Ik was een kei in beredeneren, onderzoeken, analyseren, wegstoppen en denken, denken, denken. Ik speelde allerlei rollen om te overleven.

Videospeler
00:00
00:24

De eerste 5 jaren na mijn scheiding heb ik allerlei opleidingen gevolgd om aan mijn eigen blokkades, pijnen, angsten, gedachten, patronen en overtuigingen te werken. Door de opleidingen die ik volgde leerde ik niet alleen los te laten, maar werd ik ook voor het eerst bewust van een innerlijke leiding en kwam ik in contact met mijn Hart. Ik leerde te luisteren naar de liefdevolle stem van mijn Hart en hierop te vertrouwen.


Langzaam maar zeker voelde ik, leefde ik, en maakte ik steeds meer keuzes vanuit mijn Hart, mijn innerlijke leiding.


Tussendoor bleef ik cursussen volgen en boeken lezen om mijn Hart en ziel te blijven voeden. Het is de Never ending Story geworden. In 2006 starte ik een praktijk voor Bewustwording en Zelfrealisatie – DEVINUS. Tijdens deze periode heb ik samen met Benigna Consten een eigen methode ontwikkeld ‘De DEVINUS methode’ met als doel je Zelf terug te vinden in de liefde die jij werkelijk bent. Deze methode staat uitgebreid beschreven in ons boek ‘Hou ermee op, bevrijd je denkgeest’. Zie www.devinus.nl


Sinds 2007 geef ik ieder jaar een spirituele reisvakantie te Zuid Franktijk,hartje Katharenland en wel 'De kracht van de vrouw week'. Sinds 2016 “Loslaten geeft vrijheid” te Zuid Italie- Puglia ( 3x per jaar) en Je Zelf terugvinden op Lanzarote ( 2x per jaar)

Ik geef vanuit mijn hart, leef en reis vanuit mijn hart. Ik ontvang vanuit mijn hart en ben enorm dankbaar!! Ik zie de deelnemers veranderen, vertrouwen krijgen in hun Zelf en in hun Kracht komen. Wat wil ik nog meer?

Het sleutelwoord voor iedere reis is BEVRIJDING

Bevrijding van al jouw ego gedachten die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekorten en schuld gevoelens. Door bevrijding kun je weer in verbinding komen met de Liefde die jij bent, en met de ander! Door bevrijding van je ego gedachten kom je in je innerlijk ZELF, in je Hart. Je komt in je ZIJNS kracht!!!!! Ieder land heeft een ander thema, maar de rode draad is hetzelfde.


IEDER LAND HEEFT EEN ANDER THEMA, MAAR DE RODE DRAAD 'LIEFDE', BLIJFT HETZELFDE!!


Simone

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!