Egypte: Luxor, Karnak en Cairo - overvloed

,

8 dagen

Bekijk reisdata

Een ervaringsweek over Levend Meesterschap in de praktijk, midden in de wereld, midden in het leven, in het magische Egypte.

Lees meer

Onder begeleiding van Chris ga je in een onbekende cultuur Levend Meesterschap ontdekken. In dat meesterschap zijn je mentale, emotionele, fysieke en spirituele lichaam met elkaar verbonden, waardoor al je vermogens tot je beschikking staan. Je voelt, ziet en weet wat er op de vele lagen van al die lichamen levendig aanwezig is in elke ervaring, waardoor wat je meemaakt sensationeel is.

Op krachtige plekken in Egypte die je niet kent of die je opnieuw ervaart, verdiep je en ervaar je dit meesterschap. Elke zuil, elke muur, elke ruimte van de Egyptische tempels, bedekt met Egyptische tekens, is geladen met het veld van synchroniciteit. Het eenheidsveld is haast tastbaar. Op elke plek ontmoet je delen van jezelf die je nog niet kent. Aspecten van meesterschap, vermogens, potentie en inzichten komen vrij en integreren in je lichaam en persoonlijkheid. Daarnaast komen ook je onzekerheden, blinde vlekken, stagnaties en diepgewortelde angsten vrij. Je kunt rekening houden met het bevrijden van je spirituele lichaam.

Doordat je niet in het West-Europese veld bent, maak je van nature contact met het oorspronkelijke veld van de oude wijsheid van Egypte. Het magische weten van de goden, de hogepriesters en de oude koningen en koninginnen van Egypte wordt je bekend. Je landt in een diepe bedding van vanzelfsprekende overvloed en zuivere macht. De kracht van ware liefde komt vrij en wordt deel van je in je woorden, daden en je aanwezigheid. Kom voorbij je persoonlijke en het collectieve veld van angst. Ontmantel de wortel van ongeloof en ervaar de sensatie van Levend Meesterschap. Onvoorwaardelijk ben je aanwezig in vanzelfsprekend geloof, weten en vertrouwen. Je weet wie je bent.

De reis maakt onderdeel uit van de opleiding Levend Meesterschap en kan ook prima zonder opleiding gevolgd worden.

Dit kun je verwachten:
- Programma met informatie, activaties (actieve meditaties) en veel aandacht voor je persoonlijke proces en groei.
- Bezoeken van diverse tempels en de Vallei der Koningen in Karnak en Luxor.
- Bezoek aan de Piramides in Caïro.
- Verdieping in persoonlijke verantwoordelijkheid, innerlijk leiderschap en dienstbaarheid.
- Je kijkt voorbij jezelf en gaat steeds meer in en door jezelf heen zien welke verandering plaatsvindt.
- Je ontdekt in het diepste van je wezen wat je werkelijk wil en hoe je van daaruit in deze wereld vorm kunt gaan geven aan de gedeelde visie die in je leeft.

Praktisch: 
- Er is plek voor maximaal 25 deelnemers.
- Begeleiding door Chris Pouw.

Bestemming

Nog niet bekend.

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Nog niet bekend.

Maaltijden

Omgeving

We zullen Luxor, Karnak en Cairo bezoeken.
Bezoek aan piramide

Voor wie

Voor iedereen die Levend Meesterschap in Egypte wil ervaren.

Exclusief

Vliegticket

Begeleiding

Chris

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!