Loslaten geeft vrijheid- Puglia, Zuid Italie ( ALL-IN)

Monopoli, Italië

7 dagen

Bekijk reisdata

Het sleutelwoord voor deze prachtige week in Italië is bevrijding. Je maakt je vrij van jouw ego gedachten, je blokkades en overtuigingen die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekortkomingen en schuldgevoelens. Kortom gebaseerd op pijn!

Lees meer Door bevrijding kom je weer in verbinding met je ware Zelf, je innerlijke leiding, verankert in je hart! 

Door bevrijding van je ego gedachten ervaar je weer innerlijke rust, vrede, eigenwaarde en onvoorwaardelijke liefde. Het ego is altijd gebaseerd op angsten, tekortkomingen, pijn, schuld, geen eigen waarde, onzekerheid, negativiteit etc. Hij wil zijn positie niet opgeven omdat hij dit al jaren gewend is en het een zekere vorm van” veiligheid en zekerheid” geeft. 

Het ego wijst altijd naar de ander, stelt altijd voorwaarden, heeft altijd verwachtingen en wil jou laten geloven dat eerst daar wat moet veranderen voordat jij je gelukkig en liefdevol kan voelen. 

Daarom moeten we een beroep doen op onze innerlijke leiding, ons Hoger Zelf, verankert in ons hart. Dit is onze gids, onze hoogste leiding, de geweldige KRACHT en ONVOORWAARDELIKE LIEFDE in ons bewustzijn. Alleen door middel van onze innerlijke leiding kan de correctie van onze gedachten geheeld worden en getransformeerd worden van ‘onmacht naar Kracht’, van ‘angst naar Liefde, van schuld naar Onschuld’. Van ‘pijn naar Zijn’.
 Dit is een diepgaand, uitzuiverend en genezend proces. Deze week is dus een heling van je body, mind en soul en in verbinding komen met je ware Zelf, je Hoogste leiding!!! Je heelt jouw pijnlijke gedachten en emoties die jou in de verkramping, verdichting en onvrede houden. Jij bent Liefde je was het alleen vergeten.

Pluspunten

  • Bewustwording, inzichten en heling in jouw belemmerende overtuigingen en gedachten d.m.v. de DEVINUS-methode (Geleide)meditaties en helingsoefeningen op ieder thema die behandelt wordt Openen van je hart, door totale zelfacceptatie en zelfvergeving Innerl
  • Bewustwording, inzichten en heling in jouw belemmerende overtuigingen en gedachten
  • Meditaties en helingsoefeningen op ieder thema dat wordt behandeld
  • Openen van je hart, door totale zelfacceptatie en zelfvergeving
  • Iedere ochtend Chi neng qi qong

Bestemming

Monopoli Puglia, italie

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

We vertoeven in een prachtig huis gelegen in Monopoli. Rondom het huis is een mooie parktuin met zwembad en uitzicht op de olijfvelden en de zee. Bij mooi weer zullen we veel in deze prachtige tuin de helingsoefeningen en meditaties ondergaan.
De slaapkamers bestaan uit 2 persoons kamers (wil je een eenpersoonskamer dan zijn hier extra kosten aan verbonden)

Maaltijden

Zowel vis, vlees als vegetarisch!

Voorzieningen

Zwembad
Wifi
Airconditioning
strand
zee

Omgeving

We verblijven in een mooie rustige accommodatie vlakbij de prachtige historische steden Monopoli en Pogliano a mare Verder liggen we dichtbij het strand van Monopoli
Dichtbij strand
Stad
Vlakbij natuur
Bezoek aan een kerk

Voor wie

Doel van deze week is dat jij je ballast opruimt die jou weerhoudt van de liefde die jij werkelijk bent. Jouw ego (eigen gecreëerde onechte Ik) die jou in angsten, pijn, strijd en onvrede houdt gaat een toontje lager zingen omdat het aandacht krijgt in de heling. Je ervaart dat alles lichter en makkelijker om jou heen wordt omdat het lichter en liefdevoller in jou is geworden. Je voelt weer eigenwaarde, liefde en vreugde, onafhankelijk van andere situaties of personen. JE KOMT WEER IN JE KRACHT!

Inclusief

Dit is inclusief retourvlucht (Eindhoven- Bari) transfer, overnachting, vol pension, cursus, boek, excursies naar Monopoli en Pogliane a mare en de kust

Begeleiding

Sylvia


Graag wil ik mij aan je voorstellen. Mijn naam is Sylvia Smit. Ik heb vanaf 2006 een praktijk in Bewustwording en Zelfrealisatie ‘DEVINUS’. Hierin ligt mijn passie, mijn HART! Mijn zoektocht naar mij Zelf begon na mijn scheiding. Ik wist dat ik moest veranderen. Ik was een denker, zat veel in mijn hoofd en dacht dat dit normaal was. Ik wist echt niet beter. Mijn werkomgeving, mijn vriendenkring, mijn relatie, alles waar ik in zat was hier een weerspiegeling van. Over gevoelens en behoeften werd niet gesproken. Ik wist niet hoe. Ik was een kei in beredeneren, onderzoeken, analyseren, wegstoppen en denken, denken, denken. Ik speelde allerlei rollen om te overleven.

Videospeler
00:00
00:24

De eerste 5 jaren na mijn scheiding heb ik allerlei opleidingen gevolgd om aan mijn eigen blokkades, pijnen, angsten, gedachten, patronen en overtuigingen te werken. Door de opleidingen die ik volgde leerde ik niet alleen los te laten, maar werd ik ook voor het eerst bewust van een innerlijke leiding en kwam ik in contact met mijn Hart. Ik leerde te luisteren naar de liefdevolle stem van mijn Hart en hierop te vertrouwen.


Langzaam maar zeker voelde ik, leefde ik, en maakte ik steeds meer keuzes vanuit mijn Hart, mijn innerlijke leiding.


Tussendoor bleef ik cursussen volgen en boeken lezen om mijn Hart en ziel te blijven voeden. Het is de Never ending Story geworden. In 2006 starte ik een praktijk voor Bewustwording en Zelfrealisatie – DEVINUS. Tijdens deze periode heb ik samen met Benigna Consten een eigen methode ontwikkeld ‘De DEVINUS methode’ met als doel je Zelf terug te vinden in de liefde die jij werkelijk bent. Deze methode staat uitgebreid beschreven in ons boek ‘Hou ermee op, bevrijd je denkgeest’. Zie www.devinus.nl


Sinds 2007 geef ik ieder jaar een spirituele reisvakantie te Zuid Franktijk,hartje Katharenland en wel 'De kracht van de vrouw week'. Sinds 2016 “Loslaten geeft vrijheid” te Zuid Italie- Puglia ( 3x per jaar) en Je Zelf terugvinden op Lanzarote ( 2x per jaar)

Ik geef vanuit mijn hart, leef en reis vanuit mijn hart. Ik ontvang vanuit mijn hart en ben enorm dankbaar!! Ik zie de deelnemers veranderen, vertrouwen krijgen in hun Zelf en in hun Kracht komen. Wat wil ik nog meer?

Het sleutelwoord voor iedere reis is BEVRIJDING

Bevrijding van al jouw ego gedachten die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekorten en schuld gevoelens. Door bevrijding kun je weer in verbinding komen met de Liefde die jij bent, en met de ander! Door bevrijding van je ego gedachten kom je in je innerlijk ZELF, in je Hart. Je komt in je ZIJNS kracht!!!!! Ieder land heeft een ander thema, maar de rode draad is hetzelfde.


IEDER LAND HEEFT EEN ANDER THEMA, MAAR DE RODE DRAAD 'LIEFDE', BLIJFT HETZELFDE!!


Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!