Mijn Mooiste Leven

Huércal-Overa, Spanje

7 dagen

Bekijk reisdata

Al 2 mensen hebben deze reis in hun wishlist

Een persoonlijke ontwikkelingsreis om in 7 dagen je leven definitief veranderen. Deelnemers gaan op een fantastische locatie aan de slag met zichzelf om na de reis genoeg handvaten te hebben om hun mooiste leven te leiden. Een fantastische ontwikkelingsreis speciaal voor hooggevoeligen

Lees meer
Heb je veel last van je gevoeligheid ? Wordt je dagelijkse leven aanzienlijk beperkt door jouw gedachten? Lijk je de laatste tijd zelfs gevoeliger dan vroeger? Heb je het gevoel dat je vastloopt in werk en leven? Heb je last van angst of gevoelens van somberheid? Dan is het mogelijk dat je last hebt van meer dan alleen maar gevoelig zijn. Bijvoorbeeld overspannenheid, burn-out of een depressie. Veel mensen zijn niet happy in hun leven. Dit is iets dat steeds meer voorkomt. Ze besluiten er niets mee te doen totdat….. en dan is het vaak te laat. Wij helpen mensen die voelen dat ze niet hun mooiste leven leiden. Door het combineren van verschillende inzichten uit vele cursussen die wij zelf gevolgd hebben is er een fantastisch cursusboek ontstaan. Dit handboek kan jouw weg worden naar jouw mooiste leven. Op een fantastische locatie in een klein dorpje in Spanje, ver van de bewoonde wereld, gaan wij in 7 dagen met jou de 20 hoofdstukken af van het cursusboek. Daarnaast is er tijd voor begeleide meditatie, wandelingen, excursies, vrije tijd en avondanimatie. Onder begeleiding van een gastheer en een trainster beleef je al een waanzinnige week maar daarnaast hebben we ook nog onze eigen Nederlandse kok die ervoor zorgt dat ook de innerlijke mens niets te kort komt. In deze week leer je op een nieuwe manier kijken naar je zelf maar ook naar de wereld om je heen. Wij laten je zien, dat het niet de omstandigheden zijn die je leven bepalen maar dat het de gedachten over deze omstandigheden zijn die je leven bepalen. We werken aan de beperkende overtuigingen die je wellicht hebt. Dat zijn overtuigingen die je tegenhouden om bepaalde zaken aan te pakken of te veranderen. Wij leren je om die overtuigingen, als je daar last van hebt, te veranderen. Wij leren je of je situaties ook op een andere manier kan bekijken, of als we de situatie niet kunnen veranderen, leren we je om er mee om te gaan. Als je iets niet meer leuk vindt, moet je iets anders gaan doen. Mijn Mooiste leven wijst jou de weg naar het juiste pad. Wil je persoonlijk groeien, krachtiger worden en leren omgaan op de juiste manier met situaties? Dan is de 7-daagse cursus Mijn Mooiste Leven in Spanje zeker wat voor jou!

Programma

Elke dag gaan we met je aan de slag. Hieronder vind je de onderdelen waar het cursusboek uit bestaat. Dit is onze leidraad maar afhankelijk van de voortgang en de behoefte van de cursisten kunnen onderdelen korter of langer worden behandeld. De dagen zijn zo ingedeeld dat we 3 hele dagen werken en 4 halve dagen.

Programma dag 1 (middag)
Aankomst Kennismaking en introductie
Wat is je vraagstuk? Wat is je doel?
Programma dag 2 (ochtend en middag)
Mediteren en visualiseren
Intuïtie inzetten,
leren afsluiten
Vraagstuk Gedragspatronen, coping Verantwoordelijkheid
Programma dag 3 (ochtend)
Mentale coaching
Leefstijl
Het gedrag
Programma dag 4 (ochtend en middag)
Loslaten Het lenige brein Mindset
Programma dag 5 (ochtend)
Waar je aandacht en energie in steekt groeit
Kracht van herhaling
Programma dag 6 (ochtend en middag)
Stappenplan Design you’re perfect flow
Mission and vision Statement
Confirmatie en/of affirmatie
Programma dag 7 (ochtend)
Balans in je leven
Hoe nu verder?
Programma dag 8 Vertrek
Pluspunten
Alles inclusief, geen verborgen kosten Na de reis nog 1 jaar begeleiding via online community Uitgebreide cursus met persoonlijke aandacht Kleine groepen waardoor optimaal resultaat Voor wie geschikt Maar 2 tot 5 % procent van de bevolking is bezig met persoonlijke ontwikkeling. Vaak zijn dit de mensen die succesvol zijn en gelukkig zijn. Mijn Mooiste Leven zou dus interessant moeten zijn voor minimaal 95 % van de Nederlandse bevolking. Wij richten ons echter vooral op mensen die hooggevoelig zijn (toch ook zo’n 20 % van de bevolking en vaak niet begrepen door leidinggevenden!). Maar ook zijn wij er voor mensen die moeite hebben om overeind te blijven op het werk of privé. Voor veel werkgevers is “Mijn Mooiste Leven” de perfecte preventiemaatregel om ziekteverzuim te voorkomen. Deelnemers zijn na deze week in Spanje mentaal een stuk fitter. Daarnaast begeleiden wij deelnemers via een professionele online leeromgeving nog een jaar lang na de cursus voor slechts € 3,75 per week! De cursussen worden gegeven in kleine groepen waardoor we iedereen individueel veel aandacht kunnen geven. Wacht dus niet langer, maar onderneem dus actie voor uzelf of uw personeel!

Pluspunten

 • Alles inclusief, geen verborgen kosten
 • Na de reis nog 1 jaar begeleiding via online community
 • Uitgebreide cursus met persoonlijke aandacht
 • Kleine groepen waardoor optimaal resultaat

Bestemming

El Gor 31 04693 Santa Maria de Nieva Almeria (Spain)

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Een toevluchtsoord voor genieters.
In een heerlijk rustige omgeving hebben we onze Casa Rural (plattelands huis) gesitueerd in vier flexibele ruimtes, met ieder een eigen keuken en badkamer, die tevens zelfstandig te huren zijn. Door de centrale ligging heeft u de mogelijkheid om zowel van een sportief ski uitje te genieten als een city-trip of een dagje strand. Combineren is natuurlijk ook mogelijk door de gunstige ligging vlak bij de A7.
Naast zeer comfortabele kamers bieden wij u ook de mogelijkheid om van het  grote buitenzwembad gebruik te maken en diverse manieren om volledig in uw ontspanning te komen, weg van de drukte van uw dagelijkse bestaan. Voel de vakantie!

Maaltijden

Voorzieningen

Wifi
Zwembad
Verwarming
Airconditioning

Omgeving

Bergen

Programma

 • Programma dag 1 (middag)
  Aankomst
  Kennismaking en introductie
  Wat is je vraagstuk? Wat is je doel?
 • Programma dag 2 (ochtend en middag)
  Mediteren en visualiseren
  Intuïtie inzetten, leren afsluiten
  Vraagstuk
  Gedragspatronen, coping
  Verantwoordelijkheid
 • Programma dag 3 (ochtend)
  Mentale coaching
  Leefstijl
  Het gedrag
 • Programma dag 4 (ochtend en middag)
  Loslaten
  Het lenige brein
  Mindset
 • Programma dag 5 (ochtend)
  Waar je aandacht en energie in steekt groeit
  Kracht van herhaling
 • Programma dag 6 (ochtend en middag)
  Stappenplan
  Design you’re perfect flow
  Mission and vision Statement
  Confirmatie en/of affirmatie
 • Programma dag 7 (ochtend)
  Balans in je leven
  Hoe nu verder?

Voor wie

Maar 2 tot 5 % procent van de bevolking is bezig met persoonlijke ontwikkeling. Vaak zijn dit de mensen die succesvol zijn en gelukkig zijn. Mijn Mooiste Leven zou dus interessant moeten zijn voor minimaal 95 % van de Nederlandse bevolking. Wij richten ons echter vooral op mensen die hooggevoelig zijn (toch ook zo’n 20 % van de bevolking en vaak niet begrepen door leidinggevenden!). Maar ook zijn wij er voor mensen die moeite hebben om overeind te blijven op het werk of privé.

Inclusief

Inbegrepen in de reis:
Heen en terugvlucht Nederland <-> Spanje (vanaf Schiphol Amsterdam – Alicante Airport)
20 x cursusprogramma verspreid over 7 dagen
Uitgebreid cursus en werkboek
7 nachten verblijf op 1 persoonskamer met badkamer
7 x ontbijt
7 x lunch
7 x 3-gangen diner
Elke dag 3 consumpties (bier, fris, wijn)
Elke dag onbeperkt Koffie, thee en water
1 x gebruik van Jacuzzi of massage
2 x avond entertainment (Vrijwillige deelname)
1 volledig verzorgde middagexcursie richting een kustplaats (Vrijwillige deelname)
1 volledig verzorgde terugkomdag op een locatie in Nederland (Vrijwillige deelname)

Exclusief

Eventueel extra drankjes voor eigen rekening ( € 2,00 per drankje)
Eventueel andere uitgaven

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!