error:Connection timed out after 3001 milliseconds Mindfulness & yoga reis Sardinie | wishtrips.nl

Mindfulness & yoga reis Sardinie

, Italië

4 tot 5 dagen

Bekijk reisdata

Al 4 mensen hebben deze reis in hun wishlist

Mindfulnessreizen naar het onrepte eiland Sardinie zorgen voor ontspanning en rust. Je komt vol energie weer terug.

Lees meer Doel van de reis

Tijdens onze mindfulnessreizen leer ik je meer ontspanning aan te brengen in je dagelijks leven. Ook leer ik dichter bij jezelf te komen door inzicht in je gedachten te krijgen, zodat meer gaat genieten van je leven.

Resultaat na de reis

Je merkt na deze reis dat je beter naar jezelf kunt luisteren waardoor je sneller kunt opmerken dat je gespannen bent of je niet lekker voelt. Je leert signalen sneller herkennen. Dit voorkomt dat je overspannen raakt, overwerkt, maar zorgt ook voor een grotere veerkracht om trauma te verwerken, depressiviteit aan te kunnen en niet burned- out te geraken.

Pluspunten

  • persoonlijke begeleiding
  • kleine groepen
  • prachtige locatie aan zee
  • tongstrelende maaltijden
  • humor

Bestemming

Localita' Cala Sapone, Sant Antioco

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Verblijf is in een appartement obv een eenpersoonskamer, gedeelde kamer of eigen apartement. Of in een lodge van Ecolounge Sardinia.

Maaltijden

De maaltijden worden verzorgd door Toni. Hij maakt van elke maaltijd een feest zoals een Italiaan dat gewend is. Alle gerechten worden met liefde bereid van lokale en biologische producten. We hanteren een schuif aan eet mee formule, maar indien je allergieen hebt kun je dit doorgeven aan ons.

  • Biologisch

Omgeving

De locatie is prachtig gelegen op een heuvel met wijds uitzicht over de Middellandse zee. De natuur is hier nog ongerept en je kunt dus buiten naar het strand gaan ook heerlijk door de natuur wandelen.
Dichtbij strand
Op een eiland
Vlakbij natuur

Voor wie

Voor iedereen die toe is aan wat meer ontspanning in het leven en meer wil genieten van de kwaliteit van het leven. Iedereen die zichzelf beter wil leren kennen.

Inclusief

alle overnachtingen, alle maaltijden, alle trainingen, gebruik yoga matje, meditatiekussentje, fleece dekentje.

Exclusief

vlucht, extra transferkosten.

Begeleiding

Monique

Hallo, ik ben Monique van Proosdij.

Ik begeleid de Mindfulness & yoga reizen die we organiseren bij Sunny Mind travel. Hier laat ik je ervaren hoe je je beter kunt ontspannen. Ook wordt je je meer bewust van spanningen die je maakt en leer ik je die spanningen om te zetten in ontspanning. Ik geef je hierbij ook handvatten die je snel en makkelijk kunt inpassen in het dagelijks leven. Ik heb hiervoor de Sunny mind up aanpak bedacht en je ontvangt mijn boek, zodat je het allemaal thuis nog eens kunt nalezen.

Mijn C.V.

Ik heb eerst Psychologie en daarna Oefentherapie Mensendieck gevolgd. Met mijn medische achtergrond ben ik me gaan richten op holistische technieken. Ik heb verschillende certificaten gehaald zoals pilates en verschillende technieken uit de yoga, Qigong en Ayurveda. Ook heb ik de studie mindfulness trainer gevolgd en verschillende studies afgerond zoals Cognitief gedragstherapie en ademhalingstechnieken. Ik verdiep me momenteel in studies Traumaverwerking, depressie en lichaam.

Doel

Mijn doel is je zoveel mogelijk te laten ervaren wat een verrijking het kan zijn als je in het moment leeft en kunt ontspannen.

 

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!