Ontmoet je Goddelijk Zelf - Spirituele reis Glastonbury

,

8 dagen

Bekijk reisdata

Al 3 mensen hebben deze reis in hun wishlist

Glastonbury, ook wel het voormalige eiland van Avalon genoemd, is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek. Een plek met een bijzondere krachtige energie.

Lees meer

De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hartopening, waardoor je je eigen Goddelijk Zelf, je ware Zelf op een krachtige manier mag beleven. Het wordt niet voor niets het hartchakra van Europa genoemd!!

Avalon brengt je in contact met een diepe liefde voor jezelf, voor je vrouw/man zijn, voor anderen, voor de natuur en het leven. Het brengt je in contact met je hartenwens en je creatiekracht. Glastonbury bracht mij in verbinding met mijn AUTHENTIEKE IK , mijn Goddelijke wijsheid en kennis, en mijn missie hier op Aarde.

Bestemming

The Roman Way, Glastonbury BA6 8AB, Verenigd Koninkrijk

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

We verblijven in een Retraite huis dat de kwaliteiten van Liefde en Mededogen belichaamt. We zijn gelegen op de heilige kant van Wearyhall Hill en de Saint Michael Ley Lijn. De krachtige energie die dit prachtige huis doordringt en het adembenemende uitzicht op Glastonbury Tor en de Somerset heuvels maken het tot een onmiddellijke keuze voor iedereen die zichzelf wil genezen of een krachtige spirituele transformatie wil ervaren. Het huis biedt een zeer ontspannend verblijf.
De comfortabele kamers zijn kalm en vredig, doordrenkt met de energie van genezing, liefde en rust. De meditatie kamer heeft een zeer heldere en krachtige energie voor diepgaand helingswerk en is perfect voor meditatie en ontspanning.

Maaltijden

Ontbijten doen we samen en is bij de prijs inbegrepen. Lunch en Diner is op eigen gelegenheid. Er is een gemeenschappelijke keuken waar jij je eigen eten kan voorbereiden of samen gekookt kan worden. Ieder is hier vrij in. De ( biologische) supermarkten liggen op loopafstand. Ook bestaat de mogelijkheid om in Glastonbury zelf te eten. Glastonbury heeft namelijk heel veel leuke, lekkere en gezellige restaurantjes, voor ieder wat wils.

 • Vegetarisch eten
 • Biologisch
 • Raw-food
 • Glutenvrij
 • Veganistisch eten
 • Gezonde sappen

Voorzieningen

Verwarming
heide
bossen
pelgrimsroute

Omgeving

Glastonbury, het hartchakra van moeder Aarde. Er lopen 2 leylijnen, de Marylijn- vrouwelijk en Michael lijn- mannelijke lijn. Deze leylijnen omlijnen letterlijk de heuvel waar de TOR op staat Op ieder van de lijnen ligt een bron, de vrouwelijke bron en de mannelijke bron. Zowel de mannelijke en vrouwelijke ley lijnen als de 2 bronnen helpen de balans te herstellen tussen de Goddelijke vrouwelijke en mannelijke energieën in ons en op Aarde. Het voormalige eiland Avalon is ook de plek van Jozef van Arimathea, de Heilige Graal, Maria Magdalena en Jezus, Koning Arthur, de magiër Merlijn en van de druïdes. De druïdes beschouwden Glastonbury als een ‘heilige mekka’.Het is een hippiestad vol devotie, met pelgrims, heiligen, kerken en kapellen, spirituele winkeltjes, passages en workshops.
Stad
Vlakbij natuur
Bezoek aan een kerk
Bosgebied

Programma

 • We gaan de indrukwekkende Glastonbury Tor beklimmen alwaar we gaan mediteren en een ritueel doen

 • Naar de bekende heuvel van Jozef van Arimathea, Wearyhall Hill. Hier ondergaan we ook een meditatie
 • Mediteren bij de Chalice gardens met de Rode. Ons onderdompelen in de Witte Bron en een ritueel doen
 • De Glastonbury Abbey bezoeken en daar een ritueel doen
  De oudste kerk van Engeland bezoeken en aldaar een Labyrinth bewandelen
  Het vermeende graf van Arthur en Guinevère opzoeken
 • Bezichtigen van het Maria Magdalena kapel en mediteren
  De oude eiken Gog en Magog bezoeken
 • Een lezing /workshop van een echte druïde ontvangen.
 • Stonehenge bezichtigen waar we gaan mediteren
  Naar de Tolkien Tree en Avebury
 • Vertrek

Inclusief

Inclusief alle transfers
Inclusief 7 overnachtingen
Inclusief ontbijt
Inclusief excursies en entrees
Inclusief programma

Exclusief

Exclusief vluchten( DEVINUS biedt de mogelijkheid om jouw vlucht te boeken)
Termijnbetaling vooraf aan de reis is mogelijk

Begeleiding

Sylvia


Graag wil ik mij aan je voorstellen. Mijn naam is Sylvia Smit. Ik heb vanaf 2006 een praktijk in Bewustwording en Zelfrealisatie ‘DEVINUS’. Hierin ligt mijn passie, mijn HART! Mijn zoektocht naar mij Zelf begon na mijn scheiding. Ik wist dat ik moest veranderen. Ik was een denker, zat veel in mijn hoofd en dacht dat dit normaal was. Ik wist echt niet beter. Mijn werkomgeving, mijn vriendenkring, mijn relatie, alles waar ik in zat was hier een weerspiegeling van. Over gevoelens en behoeften werd niet gesproken. Ik wist niet hoe. Ik was een kei in beredeneren, onderzoeken, analyseren, wegstoppen en denken, denken, denken. Ik speelde allerlei rollen om te overleven.

Videospeler
00:00
00:24

De eerste 5 jaren na mijn scheiding heb ik allerlei opleidingen gevolgd om aan mijn eigen blokkades, pijnen, angsten, gedachten, patronen en overtuigingen te werken. Door de opleidingen die ik volgde leerde ik niet alleen los te laten, maar werd ik ook voor het eerst bewust van een innerlijke leiding en kwam ik in contact met mijn Hart. Ik leerde te luisteren naar de liefdevolle stem van mijn Hart en hierop te vertrouwen.


Langzaam maar zeker voelde ik, leefde ik, en maakte ik steeds meer keuzes vanuit mijn Hart, mijn innerlijke leiding.


Tussendoor bleef ik cursussen volgen en boeken lezen om mijn Hart en ziel te blijven voeden. Het is de Never ending Story geworden. In 2006 starte ik een praktijk voor Bewustwording en Zelfrealisatie – DEVINUS. Tijdens deze periode heb ik samen met Benigna Consten een eigen methode ontwikkeld ‘De DEVINUS methode’ met als doel je Zelf terug te vinden in de liefde die jij werkelijk bent. Deze methode staat uitgebreid beschreven in ons boek ‘Hou ermee op, bevrijd je denkgeest’. Zie www.devinus.nl


Sinds 2007 geef ik ieder jaar een spirituele reisvakantie te Zuid Franktijk,hartje Katharenland en wel 'De kracht van de vrouw week'. Sinds 2016 “Loslaten geeft vrijheid” te Zuid Italie- Puglia ( 3x per jaar) en Je Zelf terugvinden op Lanzarote ( 2x per jaar)

Ik geef vanuit mijn hart, leef en reis vanuit mijn hart. Ik ontvang vanuit mijn hart en ben enorm dankbaar!! Ik zie de deelnemers veranderen, vertrouwen krijgen in hun Zelf en in hun Kracht komen. Wat wil ik nog meer?

Het sleutelwoord voor iedere reis is BEVRIJDING

Bevrijding van al jouw ego gedachten die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekorten en schuld gevoelens. Door bevrijding kun je weer in verbinding komen met de Liefde die jij bent, en met de ander! Door bevrijding van je ego gedachten kom je in je innerlijk ZELF, in je Hart. Je komt in je ZIJNS kracht!!!!! Ieder land heeft een ander thema, maar de rode draad is hetzelfde.


IEDER LAND HEEFT EEN ANDER THEMA, MAAR DE RODE DRAAD 'LIEFDE', BLIJFT HETZELFDE!!


Simone

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!