Retraite voor ouders

Werkhoven, Nederland

2 tot 3 dagen

Bekijk reisdata

Wij bieden vaders en moeders in een drukke levensfase gespecialiseerde retraites. Tijd voor jezelf, ruimte voor verdieping, aandacht voor de prachtige omgeving en heerlijk eten. Iets voor jou?

Lees meer

De retraite.

Het leven met kinderen geeft voldoening en er is niets waar je meer van houdt dan van je kinderen. Tegelijk brengt het leven met kinderen ook de nodige uitdagingen met zich mee. Vooral als je dit combineert met een baan, sociaal leven, hobby’s en een relatie. Al die dingen zijn prachtig. Alleen echt tijd voor jezelf maken om op te laden, schiet er snel bij in.

Als er weinig momenten zijn om jezelf op te laden, ontstaat er na verloop van tijd het gevoel dat je alles in je leven voor 60% doet in plaats van voor de volle 100%. Vaak is het moeilijk te benoemen wat je anders zou willen. Maar ergens van binnen weet je dat het anders kan en je meer te bieden hebt. Maar waar moet je beginnen?

Om te voorkomen dat je verstrikt raakt in deze hectiek is het nodig om regelmatig afstand te nemen en te reflecteren. En dat is nu precies wat wij verzorgen.

Wij bieden weekenden waarin je kunt opladen. Tijdens de weekenden heb je de tijd om jezelf terug te trekken (=retraite) en tot jezelf te komen.
De retraite schept een ruimte van innerlijke rust en overzicht in jezelf wat je later zult voortzetten in je dagelijkse leven. Er is ruimte voor verdieping, tijd voor jezelf, aandacht voor de prachtige omgeving en heerlijk eten.Bestemming

Samaya

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Het weekend gaat plaatsvinden in Samaya; een voormalig klooster dat momenteel onder andere dienst doet als inspirerende plaats voor conferenties, retraites en workshops. Het klooster is niet meer actief al is de rustige spirituele sfeer behouden gebleven.

Je verblijft op een éénpersoonskamer met een eigen badkamer en toilet. Indien gewenst zijn er tweepersoonskamers. Mocht je hier samen gebruik van willen maken, geef dit dan aan bij de reservering.

Maaltijden

Het eten in Samaya is geweldig. Bij de lunch wordt er soep en salade geserveerd naast het brede assortiment vers biologisch brood en beleg. In de avond is er een home-made diner. Het eten is altijd biologisch en vegetarisch en zoveel mogelijk met lokale producten bereidt. Kaas komt van de kaasboer om de hoek en eten uit de klooster-moestuin is geen uitzondering. Tussendoortjes, koffie, thee en water zijn overdag altijd beschikbaar. In de avond is er mogelijkheid tot een drankje met een hapje.

  • Vegetarisch eten
  • Biologisch
  • Gezonde sappen

Voorzieningen

Verwarming

Omgeving

Samaya heeft een grote tuin waar je wandelingen in kunt maken en kunt genieten van de appelboomgaard of door het prachtige labyrinth kunt lopen. Met een beetje geluk kom je konijnen of een van de uilen tegen.
Bosgebied
Vlakbij natuur

Voor wie

Deze retraite is speciaal voor ouders in een drukke levensfase.

Inclusief

De prijs voor deze retraite is een totaalprijs. Er komen geen kosten meer bij voor eten, drinken workshops of wat dan ook. Je wordt volledig verzorgd en hoeft nergens aan te denken.

Begeleiding

Wendy

Wendy Aldewereld zal de retraite begeleiden. Wendy is begeleider van het gedachtengoed van De Innerlijke Krijger en mindfulness coach. Vanuit deze rol zal zij aanwezig zijn om daar waar nodig vrijheid en nabijheid te bieden zonder opgelegde doelen of verwachtingen. 

Deelnemers over Wendy Aldewereld: 
"Ik  heb Wendy leren kennen als iemand die deelnemers op een heel natuurlijke wijze uitnodigt om hun eigen onderzoek te doen: uit te vinden hoe ze in het leven willen staan en wat ze nodig hebben om dat te organiseren. Mensen voelen zich door haar gezien en gehoord. Woorden die Wendy typeren: direct, oorspronkelijk, open, enthousiast, zorgzaam."

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!