Schotland Klankhealing + Krachtplaatsen

Philadelphia, Verenigd Koninkrijk

11 dagen

Bekijk reisdata

Al 3 mensen hebben deze reis in hun wishlist

Spirituele reis naar Schotland van 26 mei - 5juni. Met een kleine groep (8) bezoeken we bijzondere krachtplekken en steencirkels in de Highlands en eilanden. Met klankhealing en meditatie gaan we terug naar de bron en maken verbinding met Lemurië, Maria Magdalena en het Gouden Eenheids bewustzijn.

Lees meer

Tijdens deze spirituele vakantie gaan we 11 dagen op ontdekkingsreis, terug naar de Bron, met de intentie Liefde en Eenheids bewustzijn in onszelf te (her)ontdekken en zo een volgende stap in onze evolutie te maken. Via klankhealing en meditatie verbinden ons weer met Lemurië en het Gouden Eenheids Bewustzijn en treden in de voetsporen van Maria Magdalena op onze reis door o.a. de Vallei van het Licht. Verbinding, ontspanning en verdieping terwijl we al wandelend en toerend genieten van prachtige natuur. 

We reizen in een kleine groep (maximaal 8), verblijven in zorgvuldig geselecteerde hotels en lodges, en eten in authentieke lokale restaurants. We bezoeken bekende en minder bekende mystieke krachtplaatsen en steencirkels in dit magische land.

Het progamma

Vanuit Edinburgh rijden we direct door naar de Highlands in centraal Schotland. Daar ervaren we 3 dagen lang de schatten van de Glen Lyon, genoemd naar de Keltische zonne god Lugdunum or Lugh. Hier vinden we het hart van Schotland, de Elfenberg en de plaats waar Maria Magdalena aanwezig was bij de grand gathering of the Ascended Masters. Het Gouden licht van het Eenheidsbewustzijn voel je hier tastbaar in de hele natuur om je heen. Door daar op af te stemmen in dit gebied kun je makkelijker ontdekken hoe jij daar in jezelf ook verbinding mee kunt maken.

Vervolgens rijden we via Killin naar de westkust waarna we de Kilmartin Valley bezoeken. Bekend om zijn vele megalitsche wonderen bezoeken we o.a de plek waar Schotsche koningen gekroond werden en de Temple Wood Circle. Deze duizenden jaar oude steen cirkel is onderdeel van een uitgebreid geometrisch stelsel dat in de Lemurische tijd gebouwd werd als anker van het hoogste Liefdes licht. Ook is hier een verbinding met de Peïaden en andere sterrenvolken voelbaar. We logeren hier in onze eigen privé lodge aan een meer en kunnen 'savonds bij het kampvuur zitten en samen sounden en drummen.

Daarna maken we vanuit het havenstadje Oban, een boottocht naar de eilanden. Na een prachtige rit door de bergen van het wilde en onregepte eiland Mull komen we aan bij ons hotel waar we de volgende 3 nachten verblijven. Van daaruit zullen we dagelijks met de boot naar Iona gaan om in alle rust de vrouwelijke energie van dit eiland en de connectie met de Godin Brighed  te verkennen. Ook een bezoek aan de Abbey, the Nunnery, St.Orans Chapel en grafheuvel van de Schotsche Koningen zijn hier mogelijk. Vanaf Iona gaan we nog met de boot naar Staffa met de broemde Fangal's cave en kolonie van duikenseenden.

Op Eerste Pinksterdag gaan we nog één keer terug naar Iona voor een laatste klank ceremonie. Tijdens Pinksteren wordt de terugkeer van de Heilige Geest gevierd. Dit wordt ook wel de Return of the Dove genoemd, waarbij de Dove staat voor het Heilig Vrouwelijk Bewustzijn. Samen zullen we kanaal zijn en de herinneringen (lichtcodes) dat bewustzijn, ophalen (downloaden) en zo weer levend maken op aarde.

Aansluitend daaraan reizen we terug naar Edinburgh met onderweg lunch op een echt Schots kasteel. 's Avonds diner en wandeling in Edinburgh. De volgende ochtend bezoeken we ter afsluiting Rosslyn Chapel. Bekend geworden door de Davinci Code vab Dan Brown, maar van oudsher een krachtplaats met vele mystieke symbolenen waar ook de Mary en Michael Leylinen kruisen. Hier komen het Vrouwelijke en Mannelijke dus samen. De Tempeliers beschouwden dit als de meest Heilige van 9 tempels die zij bezochten op een bedevaards route. Kunnen we hier de Bron vinden dan? We gaat het beleven!

Overal nemen we de tijd om de bijzondere krachten van elke plek te ervaren en optimaal te genieten van de schitterende natuur. 


Reisleiding

De begeleiding van deze reis is in handen van de Nederlandse Delphia AnRa. Na een jarenlang spiritueel ontwikkelingstraject met verschillende modaliteiten en leraren ontving zij in 2009 diverse activaties waardoor zij haar vermogen om met klank en lichtfrequenties te werken herontdekte. Ze begon verschillende Light Talen te spreken en communiceerde zo met steeds meer Meesters, Engelen, sterrevolken en aspecten van haar eigen bewustzijn uit oa Lemurë. Zo kwam ook de herinnering hoe grid systemen te activeren, persoonlijke, aardse en zelfs galactische, waardoor we een hoger bewustzijn kunnen ervaren. Na de practische en transformerende opleiding in de Soul Voice methode en geïnspireerd door Bentinho Massaro's werk deelt ze nu haar vermogen om het hoger bewustzijn te channelen door haar schilderijen, klankhealingen en workshops. 

Delphia: 'Vanaf de eerste keer dat ik in Schotland kwam, meer dan 25 jaar geleden, wist ik dat dit mijn spirituele thuis was. Het was in dit oeroude land dat ik verbinding kreeg met mijn Lemurische connectie maar ook vond ik daar waarom ik altijd zo'n sterke band voelde met Yeshua en Maria Magdalena maar die niet religeus was. In de jaren voor 2012 was dit gebied ook een belangrijke plaats voor het heractiveren van het 4de dimensionale bewustzijns grid en vele groepen waren betrokken bij dit proces. Dit grid zorgt ervoor dat we wakker beginnen te worden ons weer gaan realiseren wie we werkelijk zijn. Afgelopen januari voelde ik opeens een sterke roep om terug te gaan naar dit land. Het 4de dimensionale grid heeft zich blijkbaar voldoende geïntergreed en het is nu tijd om het 5de dimensionale Eenheidsgrid te activeren. Dit zal ons in staat stellen om geleidelijk te leren wat het betekend en hoe te functionren in Eenheid. We hebben allemaal de herinnering in ons opgeslagen en de tijd komt nu om het ook ddadwerkelijk te gaan leven. Liefde Zijn Liefde Leven en samen een wereld creëren vanuit Liefde."


Inclusief: Hotels en Lodge op basis van Logies & ontbijt. Vervoer gedurende de tour, vanaf en terug naar Edinburgh Airport. Ferries naar Mull, Iona en Staffa. Toegang kasteel en Rosslyn Chapel. Alle klankhealingen, soundcirkels en teachings.

Exclusief: Vliegreis, vervoer voor en na de tour, alle andere maaltijden, dranken en snacks, services in hotels en persoonlijke uitgaven.


Bestemming

Schotse Hooglanden

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Verblijf is in zorgvuldig geselecteerde 4* hotels op basis van 2 persoonskamers. Beperkte mogelijkheid voor 1 persoonskamer.

Maaltijden

Het ontbijtbuffet in de hotels bied ruime en gevarieerde keuze. Voor picknick lunches en ontbijt in de lodge doen we zelf boodschappen. Andere lunches en de diners zijn in locale restaurants. Vegetarische eten kan.

  • Vegetarisch eten

Voorzieningen

Wifi
Verwarming

Omgeving

De Schotse Hooglanden met zijn Lochs en Glens zijn betoverend mooi in het voorjaar. De temperatuur kan wel heel verschillend zijn en vaak wordt gezegd dat je in Schotland 4 seizoenen op een dag kunt beleven... We gaan redelijk veel wandelen op deze reis, ook in heuvelachtig gebied. Dus goede wandelschoenen en een redelijke conditie zijn gewenst.
Bergen
Op een eiland
Bosgebied
Stad
Vlakbij natuur

Voor wie

Voor wie geïnteresserd is in het beleven van Liefde en Eenheid en bewustzijnsontwikkeling door middel van klank en frequentie. En natuurlijk voor wie de pracht en magie van Schotland persoonlijk wil ervaren.

Inclusief

Hotels en Lodge op basis van Logies & ontbijt. Vervoer gedurende de tour, vanaf en terug naar Edinburgh Airport. Ferries naar Mull, Iona en Staffa. Toegang kasteel en Rosslyn Chapel. Begeleiding en klankhealingen, soundcirkels.


Exclusief

Vliegreis, vervoer voor en na de tour, alle andere maaltijden, dranken en snacks, services in hotels en persoonlijke uitgaven. Reis- en annuleringsverzekeringen.

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!