Spirituele reis Schotland

Fort Lauderdale, Verenigd Koninkrijk

9 dagen

Bekijk reisdata

De spirituele reis naar Schotland was de allereerste reis die we organiseerden. Het is zo'n prachtige reis, dat we haar nog steeds opnemen in ons programma en ook jij deelgenoot kunt zijn van deze prachtige pelgrimage langs krachtplaatsen in Roslin, Oban en de eilanden Mull, Iona en Staffa.

Lees meer
Reisbeschrijving

Na de landing in Edinburgh zullen we eerst settelen op de eerste slaapplaats, dieper kennismaken en verbinden en mediteren op het thema van de reis met het gezelschap dat we zijn. Elke groep is uniek en brengt eigen kwaliteiten in, die gekend willen worden. Na deze aankomst gaan we de tweede dag op weg naar het magische Roslin om de prachtige abdij te bezoeken. De abdij is een schitterend bouwwerk boordevol prachtige en diepe symboliek. Minstens zo magisch is de natuur erom heen. Als je het bewustzijnsveld van de natuur opent in jezelf, dan valt er veel te zien en te beleven.  

We reizen vanuit Roslin via prachtige natuurroutes naar Oban aan de westkust van Schotland. Daarna begint de magie pas echt, want zodra we per boot het grote eiland achter ons laten, worden worden we begroet door de mystiek van de Binnen Hybriden Eilanden Mull, Iona en Staffa. De eilanden zullen je qua natuur al diep ontroeren, laat staan de energie die op de diverse eilanden voelbaar is. Laat je verrassen door steencirkels, ruïnes, versteend hout, rotspartijen, prachtige stenen en steenstranden en heel veel natuurlijke pracht. 

Bestemming

Schotland

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

We verblijven in eenvoudige groepsaccommodaties met gelegenheid tot zelfvoorziening zodat we de prijs relatief laag kunnen houden.

Maaltijden

we eten vegetarisch geen vlees en vis en tijdens deze reis drinken we geen alcoholische dranken

  • Vegetarisch eten

Omgeving

Bergen
Op een eiland

Voor wie

voor iedereen die wil werken aan een groter bewustzijn

Inclusief

- deelname

- autohuur en brandstof

- overnachtingen in 2 of meerpersoonskamers

- boottochten

Exclusief

- vlucht

- zakgeld voor eten, drinken en entreegelden (200 pond).

Begeleiding

Theo

Erica

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!