– De kracht van de vrouw week - Hartje Katharenland (Krachtplaats)

Rennes-le-Château, Frankrijk

8 dagen

Bekijk reisdata

Al 3 mensen hebben deze reis in hun wishlist

Heb jij behoefte om Thuis te komen in je Zelf, Zelfbewust en vol Kracht in het leven te staan vanuit een diepere verbinding met de vrouwelijke natuur en je Hart. Je authentieke vrouw ZIJN, de Kracht van vrouwelijke wijsheid te voelen en te ervaren? Heb jij weer behoefte om je Vrij te voelen?

Lees meer
 • Ervaar jij onvoorwaardelijke liefde voor je Zelf, of stel jij nog veel voorwaarden aan je Zelf en heb jij nog allerlei verwachtingen?
 • Kan jij goed ontvangen of weet jij niet hoe?
 • Heb jij veel gegeven aan anderen vanuit pijn, angsten, overtuigingen in de hoop om gezien of gehoord te worden?
 • Vind jij het moeilijk om grenzen aan te geven vanuit je Hart?
 • Durf jij je kwetsbaar op te stellen of heb jij nog een muur om je heen?
 • Vind je het moeilijk om intimiteit en seksualiteit vanuit je hart te beleven en te ervaren? Om vrij, wild, onbevangen en speels te Zijn?
 • Kan jij je Zelf bewonderen, of keur jij je Zelf nog af?
 • Ervaar jij Zijns kracht of ben jij meer een doener?
 • Ervaar jij scheppingskracht? Ben jij in verbinding met je missie hier op Aarde of weet jij niet waarom jij hier bent?


DAN BEN JIJ UIT VERBINDING MET JE VROUW-ZIJN

De vrouw in jou is namelijk van nature krachtig, intuïtief, onvoorwaardelijk, onbevangen en Vrij. Zij kan goed ontvangen, durft kwetsbaar en zacht te zijn. Zij is in verbinding met haar hart en geeft van hieruit grenzen aan voor de liefde voor haar Zelf. Haar grootste kracht is ZIJN en niet doen, doen, doen. De vrouw in jou is puur, zuiver, speels en Vrij.

Herken jij je hierin, of voel jij je nog gevangen en weet je niet wie je werkelijk bent?

Dan is dit jouw moment! Dan is deze spirituele vakantie jouw bestemming om in alle zachtheid, veiligheid en in een liefdevolle setting te werken aan de relatie met jezelf. Deze week staat de “Kracht van je Vrouw Zijn” centraal in verbinding met je Hart. In verbinding met je hart, je innerlijke leiding, zal je weer Liefde, onschuld, vrede en vreugde ervaren.

OPEN JE HART VOOR DE TRANSFORMERENDE KRACHT VAN DE WIJZE VROUW IN JOU !! VROUW KOM IN JE KRACHT.

Pluspunten

 • Bewustwording, inzichten en heling in jouw belemmerende overtuigingen en gedachten Openen van je hart, door totale zelfacceptatie en zelfvergeving Hartsverbinding. Verbinden met de ander begint bij de verbinding met jezelf, met jouw hart Grenzen aangeven

Bestemming

Rennes le Chateau, Zuid Frankrijk

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

De slaapkamers bestaan uit ruime 2 persoons kamers en 3 persoons appartementen met losstaande bedden. Ieder kamer en appartement heeft een eigen badkamer en toilet. Verder is er een mooie grote woonkamer waar wij onze bijeenkomsten houden en heerlijk gezellig kunnen vertoeven. Met mooi weer zullen wij veel buiten in de prachtige tuin van Domaine Les Labadous met uitzicht op de bergen, de oefeningen en meditaties ondergaan.

Maaltijden

Biologisch, lekker. Zowel vis, vlees als vegetarisch

 • Biologisch

Voorzieningen

Wifi
meer
bergen
bossen
heide

Omgeving

Rennes le chateau is een heilige kracht plek. Het wordt ook wel het uitzuiveringsgebied genoemd. Het is een plek waar Maria Magdalena gewoond heeft en waar je de vrouwelijke, creatieve en bevrijdende energie van haar nog steeds kunt voelen en ervaren. Een mooie, krachtige, helende en buitengewoon liefdevolle energie. Zij vertegenwoordigt het ' vrouwelijk principe' op Aarde. De basis van het 'vrouwelijk principe' is kunnen ONTVANGEN! Maria Magdalena stelt zich op dit moment energetisch beschikbaar voor het helen van de (onderdrukte) vrouw, zodat zij zich bevrijd, zacht, krachtig, talentvol en liefdevol kan neerzetten. Deze uitzuiverende energie raakt je en geneest je! Dit gebied is een energetische basis om in contact te komen met de liefdesbron van je eigen Hart.
Bergen
Bezoek aan een kerk
Bosgebied
Stad
Vlakbij natuur

Programma

 • Activeren van het vrouwelijk principe, ONTVANGEN EN VRIJ ZIJN
  Inwijdingsritueel
  De Godin in jou ontmoeten
 • Openen van je hart en het activeren van de onvoorwaardelijke liefde in je hart
  Zelfacceptatie, Zelfvergeving en Zelfrealisatie
  Open je hart oefeningen
 • Scheppingskracht oefeningen en in verbinding komen met je missie hier op aarde

 • Activatie en verdieping van je innerlijke leiding, je Hoger Zelf
  Vertrouwen op en de overgave aan je innerlijke leiding, je hoogste staat van bewust-ZIJN
 • (Geleide)meditaties zoals hart, baarmoeder moeder aarde, innerlijk kind, Bron en Hoger Zelf
 • Inwijdingen en bekrachtigende rituelen en proclamaties
  Chi neng gi qong in de prachtige tuin en 1 ochtend aan een meer met aansluitend een picknick en zwemmen
 • Ademhalingsoefeningen, mantra’s en klankschalen sessie, dans
  Energetische oefeningen/bewegingen,
 • Vertrek

Voor wie

Voor de vrouw die in totale Zelfacceptatie wil komen en los durft te laten wat haar niet meer dient. In vertrouwen en overgave wilt leven, In verbinding met haar Hart, haar innerlijke leiding! Onafhankelijk van allerlei externe factoren, personen en situaties wil Zijn en zich onbevangen, gelukkig en Vrij wilt voelen.
Kortom voor de vrouw die keuzes wilt maken voor de LIEFDE voor zich Zelf!! Wil thuis komen in haar Zelf, authentiek, zelfbewust en vol kracht in het leven wil staan.

Inclusief

shuttle service naar accomodatie
7 overnachtingen,
ontbijt, lunch en diner,
excursies zoals naar Rennes le chateau, warmtebron baden en het meer van Bugarach
wandeling en bezichtiging onder leiding van een gids naar de Maria Magdalena grot
Klankschalen sessie in een yurt om te helen en in balans te komen tussen jouw mannelijk en vrouwelijk deel
cursus materiaal, programma

Exclusief

Vlucht Charleroi-Carcasonne. Wel biedt DEVINUS de service deze vlucht voor jou te boeken. ( 35 euro administratiekosten)

Begeleiding

Sylvia


Graag wil ik mij aan je voorstellen. Mijn naam is Sylvia Smit. Ik heb vanaf 2006 een praktijk in Bewustwording en Zelfrealisatie ‘DEVINUS’. Hierin ligt mijn passie, mijn HART! Mijn zoektocht naar mij Zelf begon na mijn scheiding. Ik wist dat ik moest veranderen. Ik was een denker, zat veel in mijn hoofd en dacht dat dit normaal was. Ik wist echt niet beter. Mijn werkomgeving, mijn vriendenkring, mijn relatie, alles waar ik in zat was hier een weerspiegeling van. Over gevoelens en behoeften werd niet gesproken. Ik wist niet hoe. Ik was een kei in beredeneren, onderzoeken, analyseren, wegstoppen en denken, denken, denken. Ik speelde allerlei rollen om te overleven.

Videospeler
00:00
00:24

De eerste 5 jaren na mijn scheiding heb ik allerlei opleidingen gevolgd om aan mijn eigen blokkades, pijnen, angsten, gedachten, patronen en overtuigingen te werken. Door de opleidingen die ik volgde leerde ik niet alleen los te laten, maar werd ik ook voor het eerst bewust van een innerlijke leiding en kwam ik in contact met mijn Hart. Ik leerde te luisteren naar de liefdevolle stem van mijn Hart en hierop te vertrouwen.


Langzaam maar zeker voelde ik, leefde ik, en maakte ik steeds meer keuzes vanuit mijn Hart, mijn innerlijke leiding.


Tussendoor bleef ik cursussen volgen en boeken lezen om mijn Hart en ziel te blijven voeden. Het is de Never ending Story geworden. In 2006 starte ik een praktijk voor Bewustwording en Zelfrealisatie – DEVINUS. Tijdens deze periode heb ik samen met Benigna Consten een eigen methode ontwikkeld ‘De DEVINUS methode’ met als doel je Zelf terug te vinden in de liefde die jij werkelijk bent. Deze methode staat uitgebreid beschreven in ons boek ‘Hou ermee op, bevrijd je denkgeest’. Zie www.devinus.nl


Sinds 2007 geef ik ieder jaar een spirituele reisvakantie te Zuid Franktijk,hartje Katharenland en wel 'De kracht van de vrouw week'. Sinds 2016 “Loslaten geeft vrijheid” te Zuid Italie- Puglia ( 3x per jaar) en Je Zelf terugvinden op Lanzarote ( 2x per jaar)

Ik geef vanuit mijn hart, leef en reis vanuit mijn hart. Ik ontvang vanuit mijn hart en ben enorm dankbaar!! Ik zie de deelnemers veranderen, vertrouwen krijgen in hun Zelf en in hun Kracht komen. Wat wil ik nog meer?

Het sleutelwoord voor iedere reis is BEVRIJDING

Bevrijding van al jouw ego gedachten die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekorten en schuld gevoelens. Door bevrijding kun je weer in verbinding komen met de Liefde die jij bent, en met de ander! Door bevrijding van je ego gedachten kom je in je innerlijk ZELF, in je Hart. Je komt in je ZIJNS kracht!!!!! Ieder land heeft een ander thema, maar de rode draad is hetzelfde.


IEDER LAND HEEFT EEN ANDER THEMA, MAAR DE RODE DRAAD 'LIEFDE', BLIJFT HETZELFDE!!


Simone

Overige informatie

De kosten voor dit prachtig, helend samenzijn bedragen 995 euro. Dit is inclusief transfer, overnachting, vol pension, koffie, thee en sappen, workshops, cursusmateriaal, excursies en entrees, Het is ook mogelijk om met de eigen auto te reizen.
Het is ook mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen voorafgaand aan de reis.

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!