Wijsheid van paarden: Rijden in verbondenheid in de natuur (Z-Spanje)

Órgiva, Spanje

6 dagen

Bekijk reisdata

Al 2 mensen hebben deze reis in hun wishlist

Ontspannen rijden in de schitterende natuur van het Alpujarras gebied in Zuid Spanje. We besteden veel aandacht aan innerlijke balans en het opbouwen van een vertrouwensband, zodat samen met het paard erop uit centraal staat en niet het paard bevelen wat het moet doen.

Lees meer

Rijden in samenwerking met het paard is gebaseerd op authenticiteit, vriendelijkheid en eenduidigheid, waardoor de boodschappen die je geeft naar het paard eenvoudig te volgen zijn. We besteden aandacht aan hoe je tot een goede communicatie komt en hoe je rijdt in balans met de beweging van het paard.

In de lessen wordt alles stap voor stap opgebouwd. We beginnen met het contact met jezelf en vandaar het contact met het paard. Ook zitten we op het paard zonder zadel om tot een goede, geaarde manier van zitten te komen. We wandelen met de paarden en passen die dingen toe die je ook in het rijden nodig hebt.

Deze week is zowel geschikt voor mensen met ervaring alswel voor mensen zonder ervaring met paarden en paardrijden. Een ieder kan zijn eigen niveau toepassen. Ontspanning en genieten staan voorop in deze week.

Pluspunten

  • Zowel voor mensen met en zonder ervaring met paarden
  • Zowel voor mensen met als zonder ervaring met paarden
  • Ook voor mensen met angst voor paarden
  • In een schitterend natuurgebied

Bestemming

Las Alpujarras, South of Spain

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Onze thuisbasis is Casa La Paz. Het is een oase van rust, waar je kan zonnebaden liggend onder een sinaasappelboom, met uitzicht over de bergen en op de achtergrond het geluid van de vogels en de rivier of een kabbelend beekje.
Het huis heeft een zeer grote tuin. Verder is er een gezellige woonkamer met open haard, een keuken, badkamer en twee slaapkamers. Je verblijft hier met maximaal 4 personen (2 personen per slaapkamer). Bij beschikbaarheid en tegen extra vergoeding is het ook mogelijk een 1-persoonskamer te reserveren.

Maaltijden

Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen in deze reis. Alswel de snacks en drankjes. De maaltijden zijn gevarieerd en worden bereid met hoofdzakelijk ecologische ingredienten en verse groenten en fruit. De maaltijden zijn vegetarisch. Er kan rekening gehouden worden met dieten en allergieen. Ook smoothies en gezonde sappen behoren tot de mogelijkheden.

  • Vegetarisch eten
  • Glutenvrij
  • Biologisch
  • Gezonde sappen

Voorzieningen

Wifi
Verwarming

Omgeving

Deze week vindt plaats in de provincie Granada, Andalusia, Zuid-Spanje. ​We verblijven in een valei met direct uitzicht over de bergen. Er is veel natuur en een rijke flora en fauna. De rivier is op 1 minuur loopafstand. Je kan er heerlijk wandelen en zwemmen of pootjebaden. Het is een berglandschap met vele verschillende soorten fruitbomen en eeuwenoude olijfbomen.
Vlakbij natuur

Voor wie

Voor iedereen die wil ervaren hoe het is om met paarden te zijn en te rijden op een manier die zowel voor ons als voor het paard plezierig is. En voor een ieder die wil genieten van de prachtige natuur die dit gebied te bieden heeft en op zoek is naar een vakantie die zowel diepgang als ontspanning geeft.

Inclusief

Het gehele programma, verblijf en 5 dagen programma.

Begeleiding

Kim

Mijn naam is Kim. Ik woon sinds 10 jaar in Spanje en biedt verblijf en programma's aan voor een ieder die ook wilt genieten van deze prachtige omgeving en alles wat deze streek te bieden heeft. Gespecialiseerd in coaching met paarden, retreats en diverse workshops (zoals stemwerk, meditatie, schilderen, en fotografie )en verwen arrangementen.

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!