error:Connection timed out after 3001 milliseconds Wijsheid van paarden: Retreat met coaching en meditatie | wishtrips.nl

Wijsheid van paarden: Retreat met coaching en meditatie

Órgiva, Spanje

6 dagen

Bekijk reisdata

Retreat in het prachtige natuurgebied Las Alpujarras in Zuid Spanje.

Paarden leveren een belangrijke bijdrage in het transformeren van patronen, Het helpt ons om innerlijke kracht, authenticiteit en vertrouwen te ontwikkelen, in balans te komen en aandachtig in het hier en nu te zijn.

Lees meer Retreat in het prachtige natuurgebied Las Alpujarras in Zuid Spanje. We verblijven in een berglandschap met mild klimaat, vele fruitbomen en honderden jaren oude olijfbomen. De maaltijden bestaan zoveel mogelijk uit verse producten van het sezoen en ecologische goenten. Fruit en snacks zijn aanwezig door de dag heen.

Tijdens deze retreat brengen we veel tijd door in de aanwezigheid van paarden. Paarden leveren een belangrijke bijdrage in het transformeren van patronen, gewoontehoudingen en onze emotionele staat van zijn. Het helpt ons om innerlijke kracht, authenticiteit en vertrouwen te ontwikkelen. Ze helpen ons in balans te komen en aandachtig in het hier en nu te zijn. Paarden herkennen emoties, angsten en blokkades en reageren hierop, waardoor wij zicht krijgen op hoe wij meer harmonie in ons leven kunnen brengen. Zij zijn van nature goede coaches. Paarden laten ons zien en maken ons bewust van het belang van bewustzijn over houding en intentie. We zeggen zo veel meer met ons non-verbale gedrag dan waar we ons bewust van zijn. Paardencoaching laat zien hoe belangrijk verbinding en afstemming met onszelf en onze omgeving is om onze doelen te verwezenlijken.

  • De volgende aspecten komen onder meer aan de orde: - paarden als spiegel van innerlijke houding, zelfkennis - creëren van samenspel, samenwerking - gecentreerd zijn en geaard zijn - richting geven door middel van focus en intentie - respectvolle communicatie (non-verbaal) - innerlijke rust, ontspanning - meditatie in aanwezigheid van de paarden - oefeningen gericht op 'zijn', en het toestaan van de natuurlijke flow

Bestemming

Las Alpujarras, Granada, South of Spain

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Onze thuisbasis is Casa La Paz. Het is een oase van rust, waar je kan zonnebaden liggend onder een sinaasappelboom, met uitzicht over de bergen en op de achtergrond het geluid van de vogels en de rivier of een kabbelend beekje.
Het huis heeft een zeer grote tuin. Verder is er een gezellige woonkamer met open haard, een keuken, badkamer en twee slaapkamers. Je verblijft hier met maximaal 4 personen (2 personen per slaapkamer). Bij beschikbaarheid en tegen extra vergoeding is het ook mogelijk een 1-persoonskamer te reserveren.

Maaltijden

Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen in deze reis. Alswel de snacks en drankjes. De maaltijden zijn gevarieerd en worden bereid met hoofdzakelijk ecologische ingredienten en verse groenten en fruit. De maaltijden zijn vegetarisch. Er kan rekening gehouden worden met dieten en allergieen. Ook smoothies en gezonde sappen behoren tot de mogelijkheden. Bij mooi weer, wat hier bijna altijd het geval is,kunnen de maaltijden buiten in de tuin genuttigd worden.

  • Vegetarisch eten
  • Glutenvrij
  • Biologisch
  • Gezonde sappen

Voorzieningen

Wifi
Verwarming

Omgeving

Het natuurgebied las Alpujarras wordt gekenmerkt door door de grote verscheidenheid aan fruitbomen en eeuwenoude olijfbomen. Het is een berlandschap met vele valeien. Het klimaat is hier bijna altijd zeer aangenaam. Er zijn diverse waterstroompjes en een schone rivier op loopafstand. Door de verchillende waterstromen is het één van de groenste gebieden van Zuid Spanje.
Dichtbij strand
Bergen
Vlakbij natuur

Voor wie

Voor iedereen die interesse heeft in een retreat met diepgang en ontspanning, los wil laten wat niet meer dient in je leven en meer verbinding wil maken met leven vanuit je hart en je te verbinden met je kwaliteiten . Voor mensen met of zonder ervaring met paarden, die een verbinding met paarden voelen of het verlangen hebben paarden te ontmoeten in hun natuurlijke gratie.

Inclusief

Gehele programma
Verblijf
Alle maaltijden

Exclusief

Vervoer van en naar het vliegveld. Er rijden bussen van het vliegveld naar de plaats van bestemming. De bussen zijn comfortabel. Je kan ook met de auto gehaald / gebracht worden: 80 euro p.p. per rit, 40 euro p.p. bij 2 personen per rit, 30 euro p.p. bij 3 personen per rit

Begeleiding

Kim

Mijn naam is Kim. Ik woon sinds 10 jaar in Spanje en biedt verblijf en programma's aan voor een ieder die ook wilt genieten van deze prachtige omgeving en alles wat deze streek te bieden heeft. Gespecialiseerd in coaching met paarden, retreats en diverse workshops (zoals stemwerk, meditatie, schilderen, en fotografie )en verwen arrangementen.

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!