Yoga healthweek Tenerife

Arona, Spanje

7 dagen

Bekijk reisdata

Al 5 mensen hebben deze reis in hun wishlist

Wil je een week yoga en meditatie beoefenen en naar het strand en de zon? Gezond en puur eten, wandelen door prachtige kloven, over lava-velden, in de bergen en daarnaast relaxen? Dan is deze yogavakantie echt iets voor jou!

Lees meer

Wil je een week yoga en meditatie beoefenen en naar het strand en de zon? Gezond en puur eten, wandelen door prachtige kloven, over lava-velden, in de bergen en daarnaast relaxen?

Dan is deze yogavakantie echt iets voor jou!

Je leert hoe je meer ontspannen en in het NU kunt leven. Terwijl je dit in de praktijk brengt geniet je van de zon, de buitenlucht en de oceaan van Tenerife.

Deze yoga healthweek biedt veel meer dan alleen yogaOntspan en laad op

Een week lang (bijna) geen beslissingen nemen. Laat je verzorgen. Laat je spanningen en onvrede los. Geniet van de natuur, het heerlijke klimaat, het eten, het prachtige retraitecentrum, de schoonheid, de mensen en van jezelf.
 

Een week lang tijd en ruimte voor jezelf

Deze yogavakantie week is de ideale manier om tijd en ruimte voor je zelf te creëren. De tijd nemen om bijvoorbeeld een probleem helder te krijgen en vervolgens los te laten. Of om een besluit te nemen, iemand te vergeven of een lastige periode te verwerken. Tijdens de yogavakantie nodigen we je uit om tijd voor jezelf te nemen en goed voor jezelf te zorgen, op ieder vlak in je leven.
 

Raak geïnspireerd

Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als innerlijke vrede, groei, gezonde voeding, ontstressen, bewegen, geluk, emoties, ontspannen leven, overbelasting, onthaasten en floreren.
 

Bouw yoga en mindfulness meditatie routine op

We gaan een week lang dagelijks verdiepen en oefenen. Stel daarbij alle vragen die je hebt. Na afloop thuis kun je met de routine die je hebt opgebouwd en de informatie die je meekrijgt verder aan de slag met yoga en mindfulness.  
 

Kom in je kracht

Wil jij meer in je kracht staan? De meest beproefde en effectieve methoden zul je deze week gaan ervaren. We doen krachtige oefeningen op het gebied van; lekker in je vel zitten, sterker worden en conditie opbouwen, gezond hardlopen, slapen, ontspannen, gezonde voeding. De kans dat je daardoor veel fitter naar huis gaat is 100%. Bovendien krijg je een op jouw lijf geschreven healthplan en een dosis inspiratie, motivatie en alle oefeningen mee naar huis.

Pluspunten

 • Je krijgt van onze kok dagelijks een supergezonde brunch en diner
 • Dagelijks yoga, mindfulness meditatie en ontspanningsoefeningen
 • Training vitaal bewegen
 • Liefdevolle vriendelijkheidsmeditatie
 • Workshop hardlopen met plezier en zonder blessures
 • Drie schitterende natuur- en bergwandelingen
 • Zeven overnachtingen in een huisje alleen of gedeeld op het ommuurde subtropische terrein
 • Onbeperkt gebruik van het zwembad en wifi
 • Handdoeken en lakenpakket
 • Een huurauto met maximaal 3 andere personen

Bestemming

calle El Horno, adeje

(sleep het poppetje naar de bestemming om de omgeving alvast te verkennen)

Verblijf

Je bent van harte welkom bij het retraitecentrum van architect Denis, gelegen aan de zonnige zuidkant van Tenerife op een rustige plek van het eiland. De ommuurde haciënda is een paradijselijke plek. Vlakbij het strand op het meest zonnige deel van het ei

Maaltijden

Deze yoga vakantie is in samenwerking met de zeer deskundige yogadocent en masseur Irene Hertogh. Er zijn twee koks voor ons, Federico en Rosanna. Zij zullen ons elke dag heerlijke gezonde (hoofdzakelijk vegetarische) maaltijden voorschotelen, en er zull

 • Vegetarisch eten

Voorzieningen

Verwarming

Omgeving

Dichtbij strand
Vlakbij natuur
Op een eiland
Bergen

Inclusief

alle yogalessen, workshops, excursies,
alle maaltijden plus fruit, koffie, water en thee,
een sfeervolle gedeelde twee-persoonsstudio, éénpersoons studio tegen meerprijs,
gebruik van alle faciliteiten op het terrein zoals zwembad, keuken, zitjes, internet,
huurauto, gedeeld met max. 3 andere personen voor de hele week. (excl. benzine),
ontvangst op de luchthaven van Tenerife Sur en transfer (huurauto) van en naar de locatie.

Exclusief

vlucht
boekingskosten € 15,-

Begeleiding

Michiel

'Toen ik 20 jaar oud was volgde ik mijn eerste yogales. Na afloop voelde ik me zo veel beter; aanweziger, levendiger, helderder, gelukkiger....en mensen die ik op weg naar huis tegenkwam leken zich ook zo te voelen. Daar wilde ik meer van! Via vele leraren zoals Ajita, Diana Plenkers, Ria Kea, Ger Schurink en twee docentenopleidingen heb ik me verder verdiept in Yoga en Mindfulness meditatie.

De opleiding tot Chivo vitaliteitscoach gaf me vanaf 2008 inzicht in onze natuurlijke en gezonde manier van bewegen, eten, slapen en voelen. Ook de biomechanica en de werkzame principes achter yoga, meditatie en coaching werden me helder. M'n expertise omvat inmiddels; de paleo leefstijl, eetbare planten, (oer) voeding, gezond bewegen, hardlopen, coaching, krachttraining, positieve psychologie, duurzaamheid, yoga, vipassana en mindfulness.
 
Ik geef nu ruim 10 jaar les in deze waardevolle kennis en oefeningen. Een week lang optimaal vitaal leven geeft me nog altijd een diep gevoel van welbevinden. Mijn acceptatievermogen, levenskracht en innerlijke rust nemen enorm toe. Ik sta weer stil bij de mooie dingen in het leven. Kortom, ik word er gewoon gelukkiger van. Na 7 jaar yoga healthvakanties begeleiden vind ik deze weken iedere keer nog steeds de mooiste tijd van mijn leven.'

Irene

“Yoga is mij met de paplepel ingegoten. Niet zo vreemd met een moeder die vervend yoga beoefenaarster is. Op veertienjarige leeftijd begon ik zelf met het volgen van yogalessen. Een goede keuze, want ik was direct verkocht. Fysiek, mentaal en emotioneel voelde ik me zoveel beter! Het duurde dan ook niet lang tot ik een opleiding tot yogadocente ging volgen. Dit gevoel wilde ik anderen namelijk ook laten ervaren.


Na mijn yogaopleiding volgde ik opleidingen en cursussen bij yogadocenten als Shiva Rea, Dona Holleman en Max Strom en heb ik meditatieretraites en cursussen gevolgd in de traditie van boeddhistisch leraar Thich Nhat Hanh. Deze leraren hebben mijn yogaweg en manier van lesgeven completer en rijker gemaakt.

Ik probeer via yoga mensen in hun lijf en in het hier en nu te laten komen. Yoga laat me iedere keer weer stralen, en ik probeer mijn leerlingen ook (weer) te laten stralen.”

Ilse

Ilse is gediplomeerd Holos ® massagetherapeut.


Daarnaast docent bij Holos, academie voor massagetherapie, ervaren begeleider van yogavakanties en vervent yoga en meditatie beoefenaar. Opgeleidt in Vipassana meditatie, hatha yoga en focussen.

 

''Ik houd van masseren, yoga en mindfulness.

Hiermee ben ik in het hier en nu. Het inspireert me om bewust te blijven. Het houdt mij 'wakker' in plaats van weg te glijden in de waan van de dag, slachtofferschap of te reageren op de automatische piloot met ooit eens ingesleten gedrag dat allang niet meer bij mij past.

 

Ik word er een vriendelijker en fijner mens van, en dat heeft natuurlijk ook direct een uitwerking op mijn omgeving! Het brengt me meer in balans en ik functioneer uiteindelijk beter.

 

Verbinding is mijn belangrijkste waarde. Verbinding laat mij zijn in contact met mezelf en de ander, de natuur, of het grote geheel. In verbinding voel ik respect, warmte en liefde: Kortom kan ik zijn met wat er is''.

Overige informatie

Standaardhuisjes kosten € 945,- obv 2 personen en € 1090,- als privé huisje. De huisje zijn Bella Durmente, Ficus, Pino d'Oro, consulta.
De basic huisjes kosten € 990,- voor een privé kamer. De huisjes zijn Gallinero (met 3 privé slaapkamers) en huisje

Boeken & betalen

Voor meer informatie over de boekingscondities, verzoeken wij je een informatie-aanvraag te versturen.

Stel een vraag

Reisdata

Vergelijkbare reisthema's

Stel je vraag direct aan de aanbieder of reserveer een plekje!