Asharum Amonines

Reisaanbod

Bezoek de sage Yoginâm in Belgie of Spanje

31 dagen Érezée, België

Yoginâm is de grondlegger van Nâm Yoga en heeft deze ontwikkeld met als doel de Westerse mens te helpen in de Quest naar de levensgrote vraag welke mensen zich door de eeuwen heen altijd is blijven afvragen: “Wie of wat ben ik, waarom ben ik er en wat is mijn levenstaak?”.

Reserveer

Vraag

Nâm Stilte Retraite met HarpMood

5 dagen Érezée, België

In de atmosfeer die wordt gecreëerd door middel van de instrumenten, worden de gevestigde gewoonteprogramma’s geschud waardoor een nieuw evenwicht kan ontstaan. Dit maakt een Nâm Stilte Retraite met HarpMood bijzonder en heel anders dan andere retraites.

Reserveer

Vraag

Basis cursus Nâm Yoga

2 dagen Érezée, België

In oktober start de basiscursus Nâm Yoga. Wij gaan dan serieus aan de slag met deze bijzondere Yoga. Geen fysieke oefeningen doen maar diepgaand ingaan op het gedachtegoed van Nâm en hoe je deze levenswijsheid kunt onderzoeken en integreren in het dagelijkse leven.

Reserveer

Vraag

Stilte weekenden in Belgische Ardennen

2 dagen Érezée, België

In ons retraite centrum heten wij u van harte welkom in een sfeer van natuurlijke schoonheid en harmonie. Een meditatief centrum die openheid en vrede ademt. De harmonieuze atmosfeer nodigt u uit alle niveaus van uw wezen te ontspannen.

Reserveer

Vraag

Intensive Stervensbegeleiding 'Afstemmen op uw...

4 dagen Érezée, België

Nâm Stervensbegeleiding, biedt een kader om de mystieke/transcendentale aard van het leven te onderzoeken en om een leven in afstemming te ontdekken met als doel om de ander (zoals de stervende) beter van dienst te kunnen zijn.

Reserveer

Vraag

Vasten Retraite voor vrouwen in Belgische Ardennen

5 dagen Érezée, België

Een uitnodiging voor alle vrouwen om samen te komen, te bezinnen en het leven te vieren. Samenzijn in stilte, in meditatie en in gesprek. Genieten en uitgedaagd worden, jou grenzen loslaten en krachtiger worden, jouzelf openen in afstemming en uiteindelijk jouw essentie ontdekken en omarmen!

Reserveer

Vraag

Privé Retraite in de Belgische Ardennen

1 dagen Érezée, België

In ons retraite centrum heten wij u van harte welkom in een sfeer van natuurlijke schoonheid en harmonie. Een meditatief centrum die openheid en vrede ademt. De harmonieuze atmosfeer nodigt u uit alle niveaus van uw wezen te ontspannen.

Reserveer

Vraag

Leven in afstemming - Delen in anders leven

4 dagen Érezée, België

De manier waarop ik leef is anders dan de meeste mensen die ik om me heen zie. Ik zou deze manier van leven willen delen omdat het zoveel vreugde, zin en liefde brengt!

Reserveer

Vraag

Begeleiding

Maria


Ongeveer 28 jaar geleden kwam Maria in aanraking met ki-Aikido, wat zij jarenlang intensief beoefend heeft. “Voor het eerst van mijn leven kwam ik in aanraking met meditatie, verstilling en afstemming.”

“In 1999 ontmoette zij de mysticus Yoginâm Abbahjí. In dit contact ontdekte zij een bron van inspiratie die ver voorbij woorden ligt. Zijn boodschap dat wij als mens een spiritueel wezen zijn met een materiële expressie, is waar de cursussen die zij geeft (waaronder een opleiding voor stervensbegeleiding) op zijn gebaseerd.”

“Tijdens een reis door Nepal in 2002 kwam het besef dat er schoonheid is in de aanvaarding en het in de ogen kijken van lijden. Een confrontatie met leven en dood die mijn perspectief volledig veranderde.”

Sinds enkele jaren is zij werkzaam als vrijwilligster in een hospice in Rotterdam.

"Bij iedere ontmoeting in dit huis leer ik keer op keer het ‘niet-weten’, in het moment zijn, aandachtig zijn en luisteren. Om te verbinden en los te laten. Om beschikbaar te zijn".


Irma

Irma werkte jarenlang als verpleegkundige in diverse instellingen, voornamelijk in de psychiatrie. Tegelijkertijd ging zij op onderzoek uit naar het mysterie van leven. Via meditatie, hypnotherapie en sjamanisme vond zij uiteindelijk haar heil bij Nâm Yoga en laat zij zich inspireren door de mysticus Yoginâm Abbahjí.

Irma verzorgd inmiddels ruim tien jaar cursussen op het gebied van bewustwording. Lange tijd heeft zij dit in samenwerking met een kudde paarden gedaan. Tegenwoordig legt zij zich exclusief toe op de verdieping van Nâm Yoga en is zij gastvrouw en facilitator in het retraite centrum in de Belgische Ardennen waar alle cursussen, retraites en vakanties ook plaatsvinden.

Haar jarenlange ervaring in zowel het beroepsleven als op het vlak van bewustwording, maakt dat zij bekend is met vragen en obstakels die wij tegen kunnen komen en weet zij mensen daar goed door- en omheen te leiden.


Wabke

Wabke (1974) begeleidt ruim 10 jaar mensen en groepen op het gebied van bewustwording.

Lange tijd deed zij dit in samenwerking met de docent van de sjamanistische opleiding waar zij eerst aan startte als leerling. Die opleiding was voor Wabke de opening het leven in energetische termen te gaan ervaren. De bewustwording van Soul-communicatie en wijdere staten van bewustzijn, bleek heel praktisch voor een optimaler evenwicht in het dagelijkse leven. De echte verdieping kwam vervolgens in het contact met de mysticus Yoginâm Abbahjí die voor haar de werkelijke spiritualiteit belichaamt en uitdraagt.


“De allereerste keer dat ik probeerde te mediteren hield ik er na een paar minuten weer mee op. Een onmogelijk iets leek het mij.  Dit veranderde toen ik in aanraking kwam met Sjamanisme, Causal Vision en Asha Meditatie. De ruimte en vrijheid die mij dat gegeven heeft, deel ik graag met anderen. Zhineng Qigong is een toegankelijke vorm en geschikt voor iedereen.


Human

Human is de persoonlijke assistent van Yoginâm en reist altijd met hem mee. Human heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van retraites. Human wordt tijdens de Sardinië retraite ondersteund door Matteo Serra en Anna Montis. Anna is Sardeense maar al lange tijd wonend in Nederland, Matteo woont in Sardinië.

Katelijn

Van kleins af aan vind ik mijn uitdrukking in beweging, fysiek contact en dans. Ik word er niet alleen heel vrolijk van, maar ervaar daarin ook heelheid en verbondenheid waardoor ik mij licht voel. Mijn wens om te blijven bewegen volgend, ben ik yoga gaan doen en heb dit daarna uitgebreid met shiatsu en de verbonden ademhaling.

Zowel in de shiatsu, de yoga en de verbonden ademhaling gaat het mij om de ontmoeting. Luisteren naar wat er leeft, de ervaringswereld leren kennen om de weg naar rust, innerlijke vreugde en vervulling te ondersteunen. Het is voor mij een uitdaging, een eer en een grote voldoening om met mensen op deze lagen van het bestaan te mogen samenwerken.

Sinds 2017 verblijf ik met grote regelmaat in Asharum Amonines, in de Belgische Ardennen. Dit retraitehuis nodigt mij uit om vanuit meditatieve rust in de volheid van het bestaan te komen, graag verwelkom ik je om hierin te delen.

Opleiding:
Yoga docent, afgestudeerd in 2009 aan de yogaopleiding voor Critical Alignment te Amsterdam
Zen shiatsu therapeut, afgestudeerd in 2015 aan de Zen Shiatsu Opleiding te Amsterdam
Begeleider Verbonden Ademhaling, afgerond in 2016 aan de verkorte opleiding voor Verbonden Ademhaling te Roosendaal

Recensies

Deze organisatie heeft nog geen recensies op Wishtrips.nl

Schrijf een recensie