Sylvia Smit

Devinus geeft coaching in Bewustwording, heling en zelfrealisatie en organiseert maar liefst 7 spirituele reisvakanties.per jaar.
Zowel naar Lanzarote, Zuid Italie als Zuid Frankrijk.

Reisaanbod

Leven in het Nu - Spirituele reis Portugal-13 tot...

7 dagen , Portugal

Thuiskomen in je eigen natuur. Deze week ligt het accent op terug keren naar de natuur, in verbinding met je eigen natuur, je gevoel, je hart. De stem van je hart is je eerste natuur. Helaas zijn we dit vergeten en eraan gewend geraakt het leven vanuit ons hoofd te benaderen.

Reserveer

Vraag

Ontmoet je Goddelijk Zelf - Spirituele reis...

7 dagen ,

Glastonbury, ook wel het voormalige eiland van Avalon genoemd, is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek. Een plek met een bijzondere krachtige energie.

Reserveer

Vraag

Spirituele reis naar Bali: 31 maart tot 15 april...

15 dagen , Indonesië

BALI : DE PAREL VAN INDONESIE Bali is een ware paradijs, een plaats vol mysterieuze spiritualiteit! een mooie plek om In verbinding te komen met je Kern,Moeder Aarde, vader Bron, je Hart, met wie je werkelijk bent in combinatie met paradijselijke plekjes, tempels, excursies, uitzuivering- rituelen.

Reserveer

Vraag

“Je ZELF terugvinden” -Lanzarote

8 dagen Lanzarote, Spanje

Ben jij je Zelf kwijt Ben jij uit verbinding met je Zelf Heb jij nooit geweten wie jij Zelf echt bent Of heb je gewoon behoefte aan verdieping met je Zelf Dan is deze reis de reis waarin je leert in verbinding te komen en te blijven met je Zelf op het prachtige eiland te Lanzarote

Reserveer

Vraag

– De kracht van de vrouw week - Hartje...

8 dagen Rennes-le-Château, Frankrijk

Heb jij behoefte om Thuis te komen in je Zelf, Zelfbewust en vol Kracht in het leven te staan vanuit een diepere verbinding met de vrouwelijke natuur en je Hart. Je authentieke vrouw ZIJN, de Kracht van vrouwelijke wijsheid te voelen en te ervaren? Heb jij weer behoefte om je Vrij te voelen?

Reserveer

Vraag

Begeleiding

Sylvia


Graag wil ik mij aan je voorstellen. Mijn naam is Sylvia Smit. Ik heb vanaf 2006 een praktijk in Bewustwording en Zelfrealisatie ‘DEVINUS’. Hierin ligt mijn passie, mijn HART! Mijn zoektocht naar mij Zelf begon na mijn scheiding. Ik wist dat ik moest veranderen. Ik was een denker, zat veel in mijn hoofd en dacht dat dit normaal was. Ik wist echt niet beter. Mijn werkomgeving, mijn vriendenkring, mijn relatie, alles waar ik in zat was hier een weerspiegeling van. Over gevoelens en behoeften werd niet gesproken. Ik wist niet hoe. Ik was een kei in beredeneren, onderzoeken, analyseren, wegstoppen en denken, denken, denken. Ik speelde allerlei rollen om te overleven.

Videospeler
00:00
00:24

De eerste 5 jaren na mijn scheiding heb ik allerlei opleidingen gevolgd om aan mijn eigen blokkades, pijnen, angsten, gedachten, patronen en overtuigingen te werken. Door de opleidingen die ik volgde leerde ik niet alleen los te laten, maar werd ik ook voor het eerst bewust van een innerlijke leiding en kwam ik in contact met mijn Hart. Ik leerde te luisteren naar de liefdevolle stem van mijn Hart en hierop te vertrouwen.


Langzaam maar zeker voelde ik, leefde ik, en maakte ik steeds meer keuzes vanuit mijn Hart, mijn innerlijke leiding.


Tussendoor bleef ik cursussen volgen en boeken lezen om mijn Hart en ziel te blijven voeden. Het is de Never ending Story geworden. In 2006 starte ik een praktijk voor Bewustwording en Zelfrealisatie – DEVINUS. Tijdens deze periode heb ik samen met Benigna Consten een eigen methode ontwikkeld ‘De DEVINUS methode’ met als doel je Zelf terug te vinden in de liefde die jij werkelijk bent. Deze methode staat uitgebreid beschreven in ons boek ‘Hou ermee op, bevrijd je denkgeest’. Zie www.devinus.nl


Sinds 2007 geef ik ieder jaar een spirituele reisvakantie te Zuid Franktijk,hartje Katharenland en wel 'De kracht van de vrouw week'. Sinds 2016 “Loslaten geeft vrijheid” te Zuid Italie- Puglia ( 3x per jaar) en Je Zelf terugvinden op Lanzarote ( 2x per jaar)

Ik geef vanuit mijn hart, leef en reis vanuit mijn hart. Ik ontvang vanuit mijn hart en ben enorm dankbaar!! Ik zie de deelnemers veranderen, vertrouwen krijgen in hun Zelf en in hun Kracht komen. Wat wil ik nog meer?

Het sleutelwoord voor iedere reis is BEVRIJDING

Bevrijding van al jouw ego gedachten die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekorten en schuld gevoelens. Door bevrijding kun je weer in verbinding komen met de Liefde die jij bent, en met de ander! Door bevrijding van je ego gedachten kom je in je innerlijk ZELF, in je Hart. Je komt in je ZIJNS kracht!!!!! Ieder land heeft een ander thema, maar de rode draad is hetzelfde.


IEDER LAND HEEFT EEN ANDER THEMA, MAAR DE RODE DRAAD 'LIEFDE', BLIJFT HETZELFDE!!


Simone

Recensies

Karien

2 jaar geleden

Italië

Verblijf

4

Programma

3

Begeleiding

4

Service

3

Gemiddeld

4

Karien

2 jaar geleden

Lanzarote

Verblijf

4

Programma

5

Begeleiding

4

Service

3

Gemiddeld

4