Jojamis


7+ jaar ervaring, 800+ tevreden oud-deelnemers, ervaren begeleiders.
Dè betrouwbare specialist in yoga, mindfulness, gezond en ontspannen leven.

Reisaanbod

Yoga healthweek Tenerife

7 dagen Arona, Spanje

Wil je een week yoga en meditatie beoefenen en naar het strand en de zon? Gezond en puur eten, wandelen door prachtige kloven, over lava-velden, in de bergen en daarnaast relaxen? Dan is deze yogavakantie echt iets voor jou!

Reserveer

Vraag

Yogavakantie op Corfu

7 dagen Sidari, Griekenland

Wil jij een week opladen, ontspannen en fitter worden? Tijd voor jezelf, voor nieuwe inspiratie en om meer in je kracht te komen? Dan is deze yogavakantie precies wat je zoekt.

Reserveer

Vraag

Yoga inzichtsweek in de mooie Achterhoek

7 dagen Lochem, Nederland

Opladen en ontspannen. Tijd voor jezelf, voor stilte en nieuwe inspiratie. Ontdekken wie je werkelijk bent. Meer in je kracht staan. Dat is waar we ons deze week op gaan richten.

Reserveer

Vraag

Yoga healthweek Ardennen een week lang optimaal...

7 dagen Theux, België

Gun jezelf het cadeau om een week lang echt optimaal vitaal te leven. Innerlijke rust hervinden en opladen. Deze yoga healthweek is de ideale manier om tijd, ruimte en mildheid voor jezelf te creëren. Je wordt uitgenodigd om goed voor jezelf te zorgen, op ieder vlak van in je leven.

Reserveer

Vraag

Begeleiding

Michiel

'Toen ik 20 jaar oud was volgde ik mijn eerste yogales. Na afloop voelde ik me zo veel beter; aanweziger, levendiger, helderder, gelukkiger....en mensen die ik op weg naar huis tegenkwam leken zich ook zo te voelen. Daar wilde ik meer van! Via vele leraren zoals Ajita, Diana Plenkers, Ria Kea, Ger Schurink en twee docentenopleidingen heb ik me verder verdiept in Yoga en Mindfulness meditatie.

De opleiding tot Chivo vitaliteitscoach gaf me vanaf 2008 inzicht in onze natuurlijke en gezonde manier van bewegen, eten, slapen en voelen. Ook de biomechanica en de werkzame principes achter yoga, meditatie en coaching werden me helder. M'n expertise omvat inmiddels; de paleo leefstijl, eetbare planten, (oer) voeding, gezond bewegen, hardlopen, coaching, krachttraining, positieve psychologie, duurzaamheid, yoga, vipassana en mindfulness.
 
Ik geef nu ruim 10 jaar les in deze waardevolle kennis en oefeningen. Een week lang optimaal vitaal leven geeft me nog altijd een diep gevoel van welbevinden. Mijn acceptatievermogen, levenskracht en innerlijke rust nemen enorm toe. Ik sta weer stil bij de mooie dingen in het leven. Kortom, ik word er gewoon gelukkiger van. Na 7 jaar yoga healthvakanties begeleiden vind ik deze weken iedere keer nog steeds de mooiste tijd van mijn leven.'

Irene

“Yoga is mij met de paplepel ingegoten. Niet zo vreemd met een moeder die vervend yoga beoefenaarster is. Op veertienjarige leeftijd begon ik zelf met het volgen van yogalessen. Een goede keuze, want ik was direct verkocht. Fysiek, mentaal en emotioneel voelde ik me zoveel beter! Het duurde dan ook niet lang tot ik een opleiding tot yogadocente ging volgen. Dit gevoel wilde ik anderen namelijk ook laten ervaren.


Na mijn yogaopleiding volgde ik opleidingen en cursussen bij yogadocenten als Shiva Rea, Dona Holleman en Max Strom en heb ik meditatieretraites en cursussen gevolgd in de traditie van boeddhistisch leraar Thich Nhat Hanh. Deze leraren hebben mijn yogaweg en manier van lesgeven completer en rijker gemaakt.

Ik probeer via yoga mensen in hun lijf en in het hier en nu te laten komen. Yoga laat me iedere keer weer stralen, en ik probeer mijn leerlingen ook (weer) te laten stralen.”

Ilse

Ilse is gediplomeerd Holos ® massagetherapeut.


Daarnaast docent bij Holos, academie voor massagetherapie, ervaren begeleider van yogavakanties en vervent yoga en meditatie beoefenaar. Opgeleidt in Vipassana meditatie, hatha yoga en focussen.

 

''Ik houd van masseren, yoga en mindfulness.

Hiermee ben ik in het hier en nu. Het inspireert me om bewust te blijven. Het houdt mij 'wakker' in plaats van weg te glijden in de waan van de dag, slachtofferschap of te reageren op de automatische piloot met ooit eens ingesleten gedrag dat allang niet meer bij mij past.

 

Ik word er een vriendelijker en fijner mens van, en dat heeft natuurlijk ook direct een uitwerking op mijn omgeving! Het brengt me meer in balans en ik functioneer uiteindelijk beter.

 

Verbinding is mijn belangrijkste waarde. Verbinding laat mij zijn in contact met mezelf en de ander, de natuur, of het grote geheel. In verbinding voel ik respect, warmte en liefde: Kortom kan ik zijn met wat er is''.

Bianca

Bianca kwam na diverse reizen door India in aanraking met yoga en de Ayurvedische massage. Beiden maakten enorme indruk op haar en graag wilde zij, na het aanleren van deze kennis, dit delen met anderen.
 
Inmiddels heeft zij meerdere opleidingen afgerond. 
CIOS, Fitness Instructeur
Hatha Yoga Teacher Training
Ashtanga-Vinyasa Teacher Training bij Johan NoorloosCIOS, Fitness Instructeur
Opleiding Sport Masseur, Ayurvedisch masseur, Voetreflexologie & Bindweefsel Massage 
Op dit moment volgt ze de opleiding tot Lifecoach
Daarnaast is ze een ervaren begeleider/docent tijdens yogavakantiesen 
 
Door zelf aan yoga te doen ervaart zij iedere keer weer de helende werking. De diepe ademhaling, als leidraad tijdens de yoga oefeningen, brengt rust en geeft tegelijkertijd een energiek en krachtig gevoel.
 
Bianca helpt je om dit te ervaren. Niet alleen fysiek voel je je beter, maar je zal ook merken dat de oefeningen je helpen om een zelfbewust, vreugdevol en tevreden mens te worden.

Recensies

Deze organisatie heeft nog geen recensies op Wishtrips.nl

Schrijf een recensie