Keep Alive Tours

Reisaanbod

Krachtplaatsenreis Sardinië 2018 langs...

7 dagen Pauli Arbarei, Italië

Krachtplaatsenreis Sardinië gericht op de winterzonnewende 2018. Net voor kerst terug. Nieuw licht. Nieuw inzicht. Heel persoonlijk. Na een unieke week tot ver terug in de tijd, met terugkeer op 23 december. Met een expert guide Sardinië langs betekenisvolle bijzondere Sardische plekken.

Reserveer

Vraag

Begeleiding

Samuele

Mijn ouders komen van Sardinië, ik kom er al van kleins af. Met Hollandse ogen zie ik dit: wat er aan Sardinië zoal bijzonder is, terwijl ze het zelf nauwelijks meer zien. Ik ben avontuurlijk en ontdek. Ik zoek speels wijs openingen, zie snel verbanden en ook de symbolisch betekenis van dingen, snel schakelend, oplossend, de schoonheid ook van iets inziend. Sarden zijn blij dat ik mensen meeneem, merken dat ik liefde geef en daardoor... werkt zelfs het toeval vaak mee, onderweg. Ik hoop dat je er dan ook bij bent, het is vaak zo mooi en bijzonder. Verder kan ik ook een Piet(zalis)je Precies zijn, ik heb ook voor detail. En zorgzaamheid, naast een enórreme bescheidenheid, haha. Goedlachs, positief, ik zal goed voor je zorgen.

Ik nam vroeger al vrienden mee op reis en nu doe ik het als beroep. Ook in Den Haag, mijn woonplaats, maar dat is een ander verhaal :) 

Ine

Mijn naam is Ine. Al bijna 25 jaar ervaar ik aan den lijve dat hardlopen goed voor me is. Vanuit mijn persoonlijke ervaring en de overtuiging dat sporten en in het bijzonder hardlopen goed voor iedereen kan zijn, is ons bedrijf ontstaan.

Recensies

Deze organisatie heeft nog geen recensies op Wishtrips.nl

Schrijf een recensie