Theo van Janssen

Reisaanbod

Spirituele reis Schotland

9 dagen Fort Lauderdale, Verenigd Koninkrijk

De spirituele reis naar Schotland was de allereerste reis die we organiseerden. Het is zo'n prachtige reis, dat we haar nog steeds opnemen in ons programma en ook jij deelgenoot kunt zijn van deze prachtige pelgrimage langs krachtplaatsen in Roslin, Oban en de eilanden Mull, Iona en Staffa.

Reserveer

Vraag

Spirituele reis Egypte

14 dagen , Egypte

Egypte is een heerlijk, uitzonderlijk en bijzonder land. De geschiedenis is zo ontzettend rijk en vol mysteries. Op deze reis nemen we je mee naar tempels in Luxor, Aswan, Denderra en Abydos en integreren we alle ervaringen in de prachtige woestijn. Na deze reis kom je verrijkt weer thuis.

Reserveer

Vraag

Spirituele reis Peru en Bolivia

18 dagen La Paz, Bolivia

Onze reis naar het onvoorstelbaar prachtige Peru en Bolivia is een magische reis, die je wereld zal veranderen. Er is zo'n ontzettend rijke historie en de plaatsen zijn zo indrukwekkend. Deze reis duurt 18 dagen en begint en eindigt in Cusco

Reserveer

Vraag

Spirituele reis Peru & Bolivia

17 dagen Písac, Peru

Een reis naar Peru en Bolivia is magisch. Een reis die je wereld zal veranderen. We reizen langs prachtige plekken van de Inca`s en in Bolivia zullen we de eilanden van de zin en maan bezoeken gelegen in het prachtige Titicaca meer op 4000 meter hoogte.

Reserveer

Vraag

Begeleiding

Theo

Erica

Recensies

Deze organisatie heeft nog geen recensies op Wishtrips.nl

Schrijf een recensie