Mystic Travel

Mystic Travel combineert mystieke reizen en persoonlijke ontwikkeling op een unieke wijze. Mystic Travel maakt deel uit van Uniovision, een professionele organisatie op het gebied van particuliere en zakelijke bewustzijnsontwikkeling. Onze reizen kenmerken zich door veel individuele aandacht, mystieke locaties, meditatie, natuur, en bijzondere ervaringen.
We volgen de 'trails of awareness', dwars door Europa. Zo vindt je ons in het Katharenland, de Provence en de Schotse Hebriden.

Reisaanbod

The Human Creation

7 dagen , Canada

De patronen van het menselijk bewustzijn en je eigen creaties onderzoeken, afstemmen en transformeren. Een week lang, in het heerlijke Zuid Franse Katharenland, onder begeleiding en samen met andere bewuste mensen, genieten van de schoonheid die deze wereld te bieden heeft.

Reserveer

Vraag

Retraite Cathares

7 dagen Albières, Frankrijk

Een magische retraite op een paradijselijke plek in het Zuid Franse Katharenland. Waarin je kunt opladen in een heerlijke omgeving, met een inspirerend dagprogramma en je vol nieuwe ideeën terugkeert naar huis. Om er nog lang van na te kunnen genieten.

Reserveer

Vraag

Mystieke Retraite

7 dagen Saint-Jurs, Frankrijk

Stilte, verdieping, herstel In de Provence, aan de voet van de Franse Alpen ligt het heerlijke verblijf La Blache. Met zicht op de bergen, omgeven door de paarse Lavendel en in een heerlijke stilte bieden we je een week om terug bij jezelf komen.

Reserveer

Vraag

Begeleiding

Célest

Céleste is een van de meester begeleiders en mede eigenaar van de Uniovision Groep. De combinatie van haar grote vrouwelijke kracht, haar heldere vermogens en haar liefdevolle visie op het leven, maken van elke stap een waardevolle. Als architect van Bewust Leiderschap, 7 jaar bewoonster van de Californische woestijn, en nog veel meer fascinerende avonturen, inspireert ze haar deelnemers om de magie van het leven ten volle te ervaren.

Rien

Rien is een van de meester begeleiders en mede eigenaar van de Uniovision Groep. Zijn heldere vermogens stellen hem in staat, om als een chirurg zeer nauwkeurig de belemmeringen in het menselijk systeem bewust te kunnen maken. Zodat je deze zelf kunt helen. Voeg daar 'vorige levens' als registeraccountant en bestuurder van grote multinationals aan toe. Dan is het resultaat een wonderbaarlijke avonturier, die je op luchtige wijze begeleidt, bij het zetten van je volgende stap.

Recensies

Deze organisatie heeft nog geen recensies op Wishtrips.nl

Schrijf een recensie